What's going on?
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/novin ... stika_v_su
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Или журналистиката, писала статията, е малоумна, или СУ са се оляли
Хахахаkalioo написа:На 19 в Телеграф имаше статия ,че факултета щял да остане без студенти за тая година,защото жената която приема документите се пенсионирала,а не били назначили друга
@kinda... Аз за почти цял месец успях да ситгна до тирдесет и девета страница преди малко на това. Не знам защо, но нещо започнах да чета много трудно, а иначе е хубава книгата, много даже, но проблемът сигурно е в мен (и не, не е заради това, че е на английскиkinda like you crazy написа:Впрочем да, малоумно е да махнат устния. А малоумно беше да махнат и литературата. Но както и да е. Току-що свърших с "Всичко на масата" и това ме гледа очаквателно. Последния брой на Vice се оказа - оу, едно от нещата, които направо те карат да се чувстваш неудобно, че не си забелязал преди, а ако има болни меломани, надникнете тук. А Регина Спектър ми мърка в слушалките. Светът е хубав, знаете ли?
Няма да има промени, на 25ти ще си е, 100% съм сигуренBorisg написа:Класирането за ФЖМК излиза на 26-ти юли.
Къде прочете, че излиза на 26ти?Първо класиране на новоприетите студенти излиза на 25 юли.
Borisg написа:Или журналистиката, писала статията, е малоумна, или СУ са се оляли
Ще е много голяма излагация ако не си спазят срока за класиране
Одеве в сайта пишеше, в новините. Много бързо го промениха на 25-ти. Явно са объркали.morfei написа:Къде прочете, че излиза на 26ти?Първо класиране на новоприетите студенти излиза на 25 юли.
Не съвсем. Една преподавателка ни даде един списък с думи, които е препоръчително да използваме. Сред тях беше и "псевдо-демокрация". Не мога да кажа дали това има връзка. Аз лично я ползвах в есето си. Може просто жената да е искала да обогати речника ни. Впрочем сега отворих тетрадката от курса. Други подобни: дефицит в ситуацията, дефицит на комуикацията,социална агония, псевдо-реформи в обществото, псевдо борба с корупцията. Малко си пада по всичко започващо с "псевдо".morfei написа:Това беше ирония от страна на Далавера.
Някак си не се връзва да ходиш на курс за 300 лева и това да не повлияе. Макар че има хора с перфектни оценки и без курса.firehand написа:Такааа тука стана много интересночета и все повече се отчайвам. Значи ходите на уроците във ФЖМК и там ви казват да използвате някои "по-специфични" думи като (примера който дадоха по-назад в страниците "псевдо-демокрация")и още други думи... та това си е като знак за проверяващите xD значи аз ако съм ходил на тези уроци и използвам някои(няколко) от тези думички, проверяващият ще разбере, че съм ходил на уроците им... дали това би повлияло на оценката ?- вие сами преценете...