Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Резултатите от първия изпит излезнаха на 9тия ден след изпита, а от втория на 17тия ден след изпита. Днес е 8ия ден след изпита, не вярвам да са готови, но така или иначе би трябвало най-късно събота да са готови, няма много за чакане
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Дано. Честно казано мен оценката вече не ме вълнува много, много, примирих се с идеята за да участвам с бала си досега (ако 3тия изпит изкарам по-ниска оценка от предишните). По-скоро ме тревожат мисли от рода, дали си струва да опитам и 2ро класиране за всеки случай (щото София ми е много далече и ще ми коства доста време и средства, само да си подам заявление за 2ро класиране), дали да ходя в понеделник с първия автобус или да пренещувам предишната нощ там и т.н... Всичко около самото записване ми се вижда като голяма мъка...
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
От Кърджалийско (ако кажа точно името на града, има да търсиш в най-подробните карти ). И аз мисля, че трябва да опитам, в момента за мен КСКто е последното място, от което трябва да спествявам пари.
Преместихме се, защото старата тема направи над 100 страници и я пенсионирахме, за да има малко ред. Особено сега след класиранията и резултатите от изпитите ще има да се пише много. А за оценки погледни прогнозите няколко поста по-нагоре.
Преместихме се тук, защото другата тема стана голяма звяр и трябваше да се укроти Така, като че ли е по-добре, в другата тема останаха дискусиите за изпитите, а в тази ще са тези класирането и по-късно за специалностите (предполагам). Резултати може да има всеки ден от днес нататък, така че проверявай, когато ти хрумне