Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Аз.
Принципно мислех да пиша Скандинавистика, но на изпита по АЕ имам 5-ица, която точно за тая специалност не ми върши никаква работа и се отказах. МСЮЕ е другата специалност, която наистина ми допада - мислех да я пиша на второ място, но след като Скандинавистиката отпадна я сложих на първо. Единственото се надявам да не се вдигне много балът - имам 9 стотни над миналогодишния за първо класиране, но все пак... яд ме е, защото дипломата в случая ме дърпа надолуА и втората специалност, която писах, също ми допада - Славянска филология, и за нея балът няма как да не ми стигне /200% съм вътре. Така че и второ желание да ме приемат, няма да съжалявам - и двете ги искам доволно много.
Последно промяна от Nephilim на 30 Юли 2010, 11:05, променено общо 1 път.
When I get to the bottom
I go back to the top of the slide
Where I stop and turn
and I go for a ride
Till I get to the bottom and I see you again
Ще те приемат!:) Само хубави неща чувам за специалността, ще е яко!
И мен дипломата ме дърпа, ама оценката по немски, имам 4.50...ама ще влезем, няма къде да ходим.
Други от форума има ли, засега май сме само ние двамата!?
Не вярвам много хора да са я писали на първо място - специалностите от Историческия на повечето са им резервен вариант . Надявам се и двамата да сме приятно изненадани на 25-ти .
When I get to the bottom
Where I stop and turn
and I go for a ride
26, 39 А ти си си вътре отвсякъде - повече от единица над миналогодишния . Подушвам, че на някой изпит си изкарал към 5 и 50 . Браво за което!
едит: омг, забравих, че ти си момче - значи може би си и с 2 единици отгоре. УАУ!
When I get to the bottom
Where I stop and turn
and I go for a ride
Ох, дано . Честно казано малко се пообърках с езиците - 2 балкански задължително + 1 западен? Щот аз така разбрах. Ако положението е такова - гръцки, турски и английски.
When I get to the bottom
Where I stop and turn
and I go for a ride