Под оценка по чужд език тази от дипломата ли имаш предвид?hatred написа:Не. Писал съм около 5-6, като на първо място съм сложил Психология, на второ мисля, че беще публична администрация, но както споменах, най-висок бал ми се получава на психологията. (ако вземат по високата ми оценка от чужд език, тоест френски, не английски). Та, това се чудя.
Относно кандидатстване
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Re: Относно кандидатстване
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Да, френски = 5.00, английски = 4,25. Това са оценките от матурите. Балообразуването по психология пише, че се вземат дипломните оценки от чужд език и български. Тоест, дано да ми вземат по-високата оценка (френски), за да ми се образува по-голям бал => 20,85.aikaeimin написа:Под оценка по чужд език тази от дипломата ли имаш предвид?hatred написа:Не. Писал съм около 5-6, като на първо място съм сложил Психология, на второ мисля, че беще публична администрация, но както споменах, най-висок бал ми се получава на психологията. (ако вземат по високата ми оценка от чужд език, тоест френски, не английски). Та, това се чудя.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
От чужд език мисля, че се взимаше по-високата, не съм сигурен
На мен ми взимат оценката от дипломата, която е 6.00
Зависи от тази, която сложиш по време на подаването на документите, което без съмнение ще е по-високата 
IcebreakerR написа:От чужд език мисля, че се взимаше по-високата, не съм сигуренНа мен ми взимат оценката от дипломата, която е 6.00
Зависи от тази, която сложиш по време на подаването на документите, което без съмнение ще е по-високата
точно, че никъде не ме питаха, коя оценка да се вземе на предвид. Надявам се по-високоата да е, но това не променя факта,че евентуално ще имам 20,85 бал по Психология, а това няма да е достатъчно, тъй като гледам миналогодишните минимални балове. Още по странното е,че на първо, второ и трето класиране миналата година, бала си стои 25 и само стотните, се понижават през класиранията.
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Да, би трябвало да вземат по-високата оценка.
Но, минималния бал за психология си е висок =/ А и тази година има доста високи оценки на изпита по английски..
Но, минималния бал за психология си е висок =/ А и тази година има доста високи оценки на изпита по английски..
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Фейл се очертава май ?! 
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- Mackle
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: трети
Няма начин балът за психология да падне с 4-5 единици. Напиши си и другите желания да видим...
- Morgenrot
- Пишете, о, братя
- Специалност: .
- Курс: четвърти
За публична администрация важи същото.. балът е бил 25+.
Нещо друго писал ли си..
Нещо друго писал ли си..
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..