[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
mushichka
В началото бе словото

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от mushichka »

:lol: :lol: :lol: :lol: Добре колеги, както и да е. Човек със злобата не може да се бори...
Изказах мнение, което за мен е било е съвет и реших да го споделя с вас. Това, че повечето от вас не могат да приемат критика, не е мой проблем.
А мислите ли, че когато точно тези най-злободневните теми са масови и всеки трети е писал за тях ще покажат оригиналност и ще ви отличат от другите?! Тук никой не говори за трениран журналистически опит, а за различна гледна точка. Разлика, която много хора не правят!
Аватар
easy
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от easy »

mushichka написа:Изказах мнение, което за мен е било е съвет и реших да го споделя с вас. Това, че повечето от вас не могат да приемат критика, не е мой проблем.
А мислите ли, че когато точно тези най-злободневните теми са масови и всеки трети е писал за тях ще покажат оригиналност и ще ви отличат от другите?!
а) Коя си ти, че да ни критикуваш, без да знаеш какво сме писали точно, и да казваш, че не е твой проблем дали приемаме критика от теб или не? Естествено, че не ни дреме за твоята критика, защото не си никакъв авторитет. (Това съвсем не е злоба, за бога, разяснявам. Не мисли, че те нападам или нещо такова...) Макар аз да не видях никаква критика в това, което си написала...

б) Въпросът не е в избора на темата (също познато като "дупка"), по която си писал, а в разсъжденията. Те са оригинални.
F for fake.
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Понеже не ми е свършила злобата, и имам още за изливане, кое те кара да си мислиш, че изглеждаш адекватно, отстрани, като критикуваш за неща, по които, прощавай, не ми звучиш и изглеждаш от най-компетентните :)
И едно е да си мислиш, че това твоето е критика, а съвсем друг е фактът дали изобщо някой се е почувствал критикуван (от теб).
Изказах мнение, което за мен е било е съвет и реших да го споделя с теб.
:mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Абе докато спорите за каквото там спорите, на мен не ми зарежда персоналната информация.. Подобен пролем???
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
mushichka
В началото бе словото

Мнение от mushichka »

Добре както и да е...Наистина няма смисъл да се пише тук, защото всеки, който изрази мнение, което не харесва на другите става обект на негативизъм! Наистина, желая ви успех. Дано резулатите са тези, които очаквате и не бъдете разочаровани!
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

"персоналната информация" вече е "резултати от изпити " :) Може и да ни изненадат до края на деня.
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Аватар
scarlet_weasel
В началото бе словото
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от scarlet_weasel »

Дай, Боже!!! :)
Адът - това са другите.
Аватар
ncuxo
В началото бе словото

Мнение от ncuxo »

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Long Live Rock'N'Roll !
vetzy
В началото бе словото

Мнение от vetzy »

Следя темата още от предварителния изпит, но реших да не пиша че щях да си прекратя за известно време връзката със света и да кисна по цял ден тука :D НА предварителния имам 4.50 без курсове, без подготовка, отидох просто защото си мислех, че мога да пиша есета, а и че тази специалност е създадена за мен.Учих си достатъчно по истории литератури, но само с това ми се занимава.Оценките от училище не са ми добри (най-тъжното е, че не е по моя вина,но...), та се надявам на 50 стотни по-висока оценка за да влезна.Иначе успех на всички.@Далавера, нищо лично, но по-лесно е давлезеш журналистика, много по-трудно е да излезеш и да се реализираш, така че ще трябва да се постегнеш след някой друг месец, като почне семестъра, щото с тая оценка според мен вече си вътре.
П.п Тези идЕоти не ми вдигат телефона, някой да има информация?
Аватар
helluser
В началото бе словото

Мнение от helluser »

успех и на теб, да не се изказвам неподготвена, но май резултатите ще излязат днес :roll: :bounce:
think green
Аватар
scarlet_weasel
В началото бе словото
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от scarlet_weasel »

Мисля си, че чакат да направим 50 страници, за да докажем, че сме готови... :D
Адът - това са другите.
Аватар
ncuxo
В началото бе словото

Мнение от ncuxo »

scarlet_weasel написа:Мисля си, че чакат да направим 50 страници, за да докажем, че сме готови... :D
:bounce: Пишете тогава :) :bounce: УСПЕХ на всички! :bounce:
Long Live Rock'N'Roll !
Skuipi
В началото бе словото

Мнение от Skuipi »

Аааааа! Ще се побъркам вече. :) Това със секция "Резултати от изпити" си беше просто мъчение. :D Подадоха сламката да си изядем ноктите до лактите.
mravke
В началото бе словото

Мнение от mravke »

Чувствам се все едно отивам на зъболекар и ще ми вадят мъдрец :shock: без упойка...
Аватар
firehand
В началото бе словото

Мнение от firehand »

Успех! Да се надяваме бъдещи колеги =D по-малко от 5.50 не приемам ^_^

П.П. Престанете да спорите.. като дечица сте .
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”