Отново прехвърляне в право
Модератор: MidwinterSun
Re: Отново прехвърляне в право
пари и морал са две трудно съвместими категории
въпросният ИНТЕЛИГЕНТЕН ръководител се е опитал да се отърве от неудобен разговор просто ! иначе "учтивостта" на лелките в СУ е всеизвестна
За какво точно става въпрос?
По зададената тема: имам познати, които са се прехвърлили право (редовно) с успех с няколко стотни под 6.00. Доколкото ми е известно ( а аз не съм добре запозната) прехвърлянето е на квотен принцип, така че предполагам възможно по-високият успех осигурява по-големи шансове за прехвърляне.
Желая ти успех!
Желая ти успех!
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
За да не правя безмислено нова тема, ще ми кажете ли от кои специалности в СУ можеш да да се прехвърлиш право? За всяка една специалност ли бала за прехвърляне от 1вата година ти трябва да енад 5.50?? Също така от кои университет в БГ (в който да речем учиш право) е най-лесно прехвърлянето в СУ право????
МЕрси предварително
МЕрси предварително
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
цък 
Накратко, можеш да се прехвърлиш от всяка специалност. Няма изискване за 5.50 успех, но тъй като има много хора, които искат да се прехвърлят, а се отпускат само определени бройки, ти трябва висок успех, за да успееш в класирането.
Малка подробност е, че ако се прехвърляш от друга специалност, в правото ще започнеш от първи курс. Ако се прехвърляш от задочно, просто продължаваш в следващата година.
Накратко, можеш да се прехвърлиш от всяка специалност. Няма изискване за 5.50 успех, но тъй като има много хора, които искат да се прехвърлят, а се отпускат само определени бройки, ти трябва висок успех, за да успееш в класирането.
Малка подробност е, че ако се прехвърляш от друга специалност, в правото ще започнеш от първи курс. Ако се прехвърляш от задочно, просто продължаваш в следващата година.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.