Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здрасти,кандидатствах тези дни,получих картонче с входящ номер ....днес реших да проверя в сайто какво ще излезе като въведа данните си ,но ми изписа,че са въведени некоректно ! Какво означава това ? Знам че името ми най-малко трябва да излезе !
Дишай
Последния ти входящ номер е за класирането и чак тогава ще има инфо там..може да си остане така до 25.07
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Не, защото темите трябва да имат точни и ясни заглавия, от които да с еразбира за какво иде реч в темата. А заглавието "Странно" определено не отговаряше на това изискване