Базите за новия сезон в "А" група

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Базите за новия сезон в "А" група

Мнение от Deschain »

Стадиона да го оставят така според мен. Както са тръгнали нещата в скоро време и 5-те софийски отбора няма да имат годни стадиони и ще трябва да играят там. Дори и ако ЦСКА построят нов стадион и Академик оправят своя, пак ще има 3 отбора които ще се наложи да играят на националния. Доколкото знам Левски доникъде не са стигнали с плановете за нов стадион. Държавата ще печели достатъчно пари от наеми на стадиона и ще могат да го поддържат в приличен вид.
В София има предостатъчно места, където могат да изградят нов стадион. Полета колкото искаш, примерно някъде след МЕТРО, стига се бързо по Цариградско, пък място много. Имаме нужда от нови стадиони ние, а и пари ще се намерят.
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

брей,човек,не съм се прибирал отдавна в Ловеч, не знаех,че работят по стадиона.. гледай ти..
memento mori
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Доколкото разбрах аз днес са го свършили.:)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Ivo Penev написа:брей,човек,не съм се прибирал отдавна в Ловеч, не знаех,че работят по стадиона.. гледай ти..
Човече, ремонта започна след като вдигнахме шампионската титла и коцерта, разбира се.
Изображение
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

еми не съм се завъртал там понеже се прибирам за по няколко дена (2-3)
memento mori
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

На Литекс стадиона, като мол все едно... или поне магазин за техника...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Евалата на латекса за стадиона...
Така трябва да се процедира ако ще се прави нещо сериозно...
....само дето в София няма чак такива феодали и държавата е доста по-близо и се меси...и пречи...и разваля...
Жалко...още ми е кофти за "Армията"...и десетолевките за вход...
:JC_spliff:
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

http://gong.bg/view_article.php?article_id=175047
Този коментар ми допадна много,но има ли някой от Пловдив или региона,който да потвърди дали посочените суми и степента на пълна незаинтересованост към инфраструктурата извън столицата отговарят на истината?
----------------------------------------------------------
Стадион „Пловдив” да се довърши и да се превърне в национален, за което правителството да инвестира около 20 милиона лева – това предлагат от общината в писмо до премиера Бойко Борисов и спортния министър Свилен Нейков. Идеята е обсъдена с футболната звезда Христо Стоичков, който се ангажирал лично да я представи на министър-председателя.
Мотивите са, че евентуалното изграждане на втори национален стадион в столицата, което се обсъжда през последните седмици, би струвало много повече – от порядъка на 120-150 милиона лева за 40 000 места. Освен пестенето на средства по време на криза, се изтъква и тезата, че с това би се прекратило изкуственото струпване на институции и обекти с обществена значимост в София. Стадион „Пловдив” има капацитет, достатъчен за домакинство на финал от Шампионска лига или Лига Европа например – за тях изискването е 50 000 места, а пловдивският стадион е проектиран за 53 хиляди седалки.
В писмото до премиера се изтъква, че край стадион „Пловдив” има изградена удобна инфраструктура – паркинги, тренировъчни игрища, дублиращ стадион, тенис кортове, гребна база. Изтъква се близостта на Летище Пловдив, както и фактът, че климатът в града е доста по-благоприятен за спортни събития на открито, отколкото в столицата.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”