Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейтена всички Направо на въпроса : вчера приятелят ми беше на изпит по биология и каза че всичко е минало добре,тема и тн.Обаче днеска се притесни ,че вчера докато е писал и е стигнал до едно изброяване,което е направил по следния начин: "ожтамвоомав одтндоаждо жтомаждо одждзоат жтноджтндз ждотнжзо жэдфо жножнца жфнтоц отнфэзд жнцж згжнвгоа;ц жтаожтм жгоаджнх нонэм оавнжтмо омвтж мфвтмодмжт фммоа оа оатф оамфт: танвъэа,нэтвээ,этэвн:
* томвофмэ
* тожфнвм
* нтмвжом
стжнтов энвжтфоавнж фтжв нфгт жстгв жтгжвв хгнв жгажтзм гтжмоа мгжоа жгнож вжжм оавжоа жоавжо ожнмо нжоа онжо нжфоа"
Тоест използвал е звездички и се притеснява дали няма да се счете като знам и работата ум да се анулира...
Вие как смятате?
По-добре щеше да е да използва тирета, но вече е късно.. Не мога да кажа със сигурност, но това все пак е изброяване, според мен не би трябвало да го счетат за знак..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аз като кандидатствах с история преди няколко години бях забравил да добавя нещо на правилното място и след като свърших единия абзац написах съответната добавка сложих 1) пред нея и после намерих назад,където трябваше да се добави и сложих 1) след точката. Еми минах ... Споко.Трябва да има наистина фрапантни знаци,за да я анулират.
Pick your moment and make the right play...
"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
На изпита по история казаха, че знак е евентуално лично обръщение към комисията, даден телефон и тн. За звездички е несериозно да ти анулират работата.