[КСК 2010] Журналистика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
el_presidente_ina
- В началото бе словото
Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2
Хмм съжалявам, че ще ви отклоня замалко от темата Карбовски, но имам малко проблемче. Търсих в сайта, но не можах да намеря колко ни е семестриалната такса ако ни приемат. Лошото е, че тъй като кандидатствам в Germany-то, (а там ще разбера дали съм приета чак август), ще трябва да си платя в СУ таксата, да не взема да се прецакам нещо и да не ме вземат. Та: в сайта пише, че ще ми върнат 90% от таксата ако се отпиша преди първи учебен ден.... това 1ви септ. ли е и някой знае ли колко е тази такса.
P.S. Извинявайте, че не е много по темата, но много съм се шашнала, че накрая ще падна от 2 стола на земята ;(
P.S. Извинявайте, че не е много по темата, но много съм се шашнала, че накрая ще падна от 2 стола на земята ;(
Обадих се до ФМЖК да питам за резултатите знае ли се кога най-накрая ще излезнат и сърдитата телефонистка каза, че след около 2 седмици ще са готови . Това вече е безобразие -.-
- mina_k
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
макар вече да сме преживели едно абсурдно чакане,не мисля,че това е вярно.по-скоро не е била в настроение или не достатъчно информирана.но две седмици са твърде много.няма причина за това-нито курс,нито ваканция!firehand написа:Обадих се до ФМЖК да питам за резултатите знае ли се кога най-накрая ще излезнат и сърдитата телефонистка каза, че след около 2 седмици ще са готови . Това вече е безобразие -.-
- crying_angel
- В началото бе словото
a колко време чакахте резултатите от 1вия изпит
пп. нямам търпение да видя колко са ми писали на творението
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
22 дниcrying_angel написа:a колко време чакахте резултатите от 1вия изпит
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- infinity*
- От дъжд на вятър
- Специалност: Философия
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Искам да питам нещо, тъй като миналата година минималния бал за редовно обучение на момичета по журналистика е бил 26.41, това ще рече, че с 4,90 и на горе на изпита, може да се влезе или греша ??
I'm Fire Red ... I'm in Your Head!

- Inchetooo
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Tаксата е 462 лева(или поне е била толкова миналата година) Чува се,че ще ги овеличават,но да се надяваме,че няма да е с многоel_presidente_ina написа:Хмм съжалявам, че ще ви отклоня замалко от темата Карбовски, но имам малко проблемче. Търсих в сайта, но не можах да намеря колко ни е семестриалната такса ако ни приемат. Лошото е, че тъй като кандидатствам в Germany-то, (а там ще разбера дали съм приета чак август), ще трябва да си платя в СУ таксата, да не взема да се прецакам нещо и да не ме вземат. Та: в сайта пише, че ще ми върнат 90% от таксата ако се отпиша преди първи учебен ден.... това 1ви септ. ли е и някой знае ли колко е тази такса.
- Далавера
- В началото бе словото
Всички нямаха търпение и на предварителния, ама те.crying_angel написа:a колко време чакахте резултатите от 1вия изпит
Далавера ли е?
- Titan
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
Уф, да излизат най-накрая, че да ми миряса шефа... заплашил ме е, че ако не вляза да следвам тая година ше ме уволни
А тва никак няма да е добре, имайки предвид колко си харесвам работата
И всеки път като ме види ме пита "Колко си изкарал бе, лайно" 
Аз даже се чудя кой по-бързо иска да знае колко съм изкарал - аз, наште или шефа
Аз даже се чудя кой по-бързо иска да знае колко съм изкарал - аз, наште или шефа
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист!
Industrial/Modern/Power фундаметълист!
- easy
- От дъжд на вятър
Зависи от оценките ти по история и български език. Ако те са 5.оо и нагоре, то тогава -- да, 4.9о може да се каже, условно, че е "достатъчно", но разбира се има много променливи; в смисъл: броят на кандидатите, техните оценки по въпросните два предмета, техните оценки от изпита.infinity* написа:Искам да питам нещо, тъй като миналата година минималния бал за редовно обучение на момичета по журналистика е бил 26.41, това ще рече, че с 4,90 и на горе на изпита, може да се влезе или греша ??
F for fake.
- infinity*
- От дъжд на вятър
- Специалност: Философия
- Обратна връзка:
Благодаря за инфото, по български и история си имам 6.00, не съм ходила на пробния, изцяло завися от оценката от тоя изпитeasy написа:Зависи от оценките ти по история и български език. Ако те са 5.оо и нагоре, то тогава -- да, 4.9о може да се каже, условно, че е "достатъчно", но разбира се има много променливи; в смисъл: броят на кандидатите, техните оценки по въпросните два предмета, техните оценки от изпита.infinity* написа:Искам да питам нещо, тъй като миналата година минималния бал за редовно обучение на момичета по журналистика е бил 26.41, това ще рече, че с 4,90 и на горе на изпита, може да се влезе или греша ??
I'm Fire Red ... I'm in Your Head!

- mina_k
- Пишете, о, братя
да ти завади човек,12 пълни шестици в България на матурата по български!браво,все пак е изпит!infinity* написа:Благодаря за инфото, по български и история си имам 6.00, не съм ходила на пробния, изцяло завися от оценката от тоя изпитeasy написа:Зависи от оценките ти по история и български език. Ако те са 5.оо и нагоре, то тогава -- да, 4.9о може да се каже, условно, че е "достатъчно", но разбира се има много променливи; в смисъл: броят на кандидатите, техните оценки по въпросните два предмета, техните оценки от изпита.infinity* написа:Искам да питам нещо, тъй като миналата година минималния бал за редовно обучение на момичета по журналистика е бил 26.41, това ще рече, че с 4,90 и на горе на изпита, може да се влезе или греша ??
а аз отивам и с матура по история!
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Някой друг да е звънял до факултета днес? 
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
- mina_k
- Пишете, о, братя
признавам се за виновна! 
казаха че ще излязат към 15-16.просто страхотен подарък за рожден ден!!!
казаха че ще излязат към 15-16.просто страхотен подарък за рожден ден!!!
Последно промяна от mina_k на 06 Юли 2010, 20:24, променено общо 1 път.
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Няма такова нещо 12 пълни шестици в България на матурата по БЕЛ.
повече от 700 човека имат пълни шестици.
Справка
Компютърни науки I курс