География-програма
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: География-програма
Лелеее с тези оценки какво се притесняваш изобщо
Браво! А относно въпроса ти - да, можеш да се прехвърлиш. Някъде бяха писали точните условия, но мисля че беше нещо като 4.00 успех през годината и да си издържала кандидат-студентския изпит по география, което ти ОЧЕВИДНО си направила
Пак ти казвам обаче - с тези оценки, смятам че няма защо да се притесняваш.
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Margi, ти си вътре и с двата крака и няма измъкване да знаеш. Иди пийни едно-две, за да отпразнуваш 
Sunshiiine написа:ъъъъъ чакай сега.. като са те приели на 1 желание с матурата, що ти е да искаш да те приемат на 2ро с изпита? На първо си писала най-желаната от теб специалност. Матурата ти е била достатъчна. Какъв е проблемът?Естествено че ще се запишеш в първата специалност за която са те приели, все пак си я писала като първо желание.
Ами аз кандидатствам с матурата, за да имам резервен вариант. Първо желание с изпита ми е геология, а с матурата философия, ама тва е резерва, за това питам..
- svetla_KIRILOVA
- В началото бе словото
Лелел няма географи тая година, темата замря

I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Е, не, просто няма нищо особено за обсъждане. Изпитите минаха, кой каквото направил, направил и сега чакаме само класирането. Ама ако искате дайте да обсъдим водите на България или Черноморската област.. а може да си поговорим за енергетика, химическа промишленост, животновъдство. Ние сме неизчерпаем извор на информация относно тези теми

За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Сега се сещам как по време на първата сесия бях толкова нервна, че писах каквото ми падне, понеже темите в главата ми се разбъркаха тотално. Едната изтеглена тема беше Животновъдство. Едва месец по-късно, припомняйки си темата за ХВП, се усетих че съм смесила 2те и съм писала, че началото на свиневъдството е поставено с отварянето на първата кланица в София
Който и да е чел развитата от мен тема, ще си е паднал от смях. Не ми се мисли какви още бисери е имало. Но пък я е харесал горе-долу, щом ми беше писал 4 
- svetla_KIRILOVA
- В началото бе словото
Аз отидох на втория предварителен и като видях темите направо си излезнах, много гадни бяха и не бях учила Енергетика и Химическа признавам си. Ама на редовния писах, писах за Черно море, бях я научила много добре и изведнъж като си я прочетох си викам-Лелеле все едно 12-годишен я е писал, за птичките тревичките ала бала. И не чаках висока оценка, ама какво стана 5.50 сигурно на проверяващия му е харесал почерка ми 
I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
- tedsi
- В началото бе словото
- Курс: първи
Здравейте и от мен! И аз съм се насочила към Регионално развитие и политика. Отначало много се колебаех дали да е туризъм, но нещо се отказах. Sunshiiine дано да сме колежки. : ))) На 25-ти ли излиза първото класиране? Четох, че преподавателите от СУ отказали да проверяват изпитните работи по математика в знак на протест, щото не са си получили заплатите. И можело зарди тях да се забави първото класиране. Не вярвам да стане така, ама не се знае нищо. Някой друг да е чул нещо такова?
Успех на всички и дано да сме колеги на есен. : ))))
Успех на всички и дано да сме колеги на есен. : ))))
Само преживените неща са истински разбрани!
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Хехеее добре си се насочила. Убедена съм, че сме направили правилен избор
На 25 излизат резултатите от класирането. Едва ли ще се забавят, при положение, че и дати за записване определиха. Но пък каквото и да е, нали си знаеш оценките. Би трябвало да си се ориентираш и сама дали ти стига балът
Дано сме колежки :]
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
Ех, колко са въодушевени бъдещите регионалисти... Хайде, успешно класиране ви пожелавам 
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
Регионално развитие и политика
Регионално развитие и политика
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Е то това е добре, важното е желание да има, иначе нещата се обезсмислят 
Aa сладури, да ви попитам.. ако не сме приети на първо класиране, трябва да се ходи до СУ, за потвърждаване участието във второ нали
или аз пак не съм разбрала?
Ако не са те приели нищо на първо класиране, автоматично участваш във второ. Ако са те приели, но ти си решила да чакаш второ класиране за по-горна специалност, ще трябва да си депозираш дипломата.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
В персоналната информация срещу специалността, след броя на местата, в графата "приети" трябва да е отбелязано някак нещо (примерно едно голямо ДА xD), така ли ще видим дали сме приети