27,57 е минималния бал от 3то класиране, от първо класиране беше 28,2, което отговаря на оценка 5,40 от изпита (при 6.00 от дипломата/матурата). Ами на практика няма значение от кое класиране си влезнал в желаната специалност, разликата е само стреса от мисълта дали на следващото класиране бала ще падне достатъчно за да влезнеш..iprodanov написа:тук пише ,че минималния миналата година е 27,57.morfei написа:Второ, дори да не е така, при пълни шестици от матурата, излиза, че бала ще е 28.50, което е с 30 стотни повече от минималния миналата година
Какво е това етап 1,2,3? Има ли разлика дали ще те приемат първо или трето класиране?
Обърках се вече.
[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2010] Математика
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
А някой знае ли кодовете за специалностите, моля ви искам да си проверя да не би да съм сбъркала някоя специалност
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
Коя специалност те интересува? 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
По спомени, КН е 050, СИ мисля. че е 051, 047 е Информатика май, но честно казано само за КН съм 100% сигуренmisspapazova написа:А някой знае ли кодовете за специалностите, моля ви искам да си проверя да не би да съм сбъркала някоя специалност
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Така са.
Ето и на останалите специалности, ако са обект на интерес:
046 Математика
048 Приложна математика
049 Математика и информатика
052 Информационни системи
053 Статистика
Ето и на останалите специалности, ако са обект на интерес:
046 Математика
048 Приложна математика
049 Математика и информатика
052 Информационни системи
053 Статистика
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Колко съм добър с паметта не е истина 
- heihei
- В началото бе словото
хмм.. относно това дали ще влезнат всички желаещи примерно специалност КН с оценки над 5.50 при положение,че балът на всички тях е 30 .. би трябвало ако са повече от 140,да влезнат абсолютно всички бройки над 140-тата...понеже правилото е такова,че ако последния (140-тия) има бал равен с следващите (141,142,143..) то влизат и те в специалността (нищо че местата са 140)
а според мен няма да са мн хората над бройката ,тъйкато не всички с бал 30 ще искат тази специалност или пък ще кандидатстват само в СУ..
а според мен няма да са мн хората над бройката ,тъйкато не всички с бал 30 ще искат тази специалност или пък ще кандидатстват само в СУ..
"По-добре сам-сам,отколкото сам с някого!" 
Не че е фатално, ама защо в разгърнатия план за местата за прием липсва(или поне аз не я виждам) специалността математика и информатика ?
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И в миналогодишния план я няма специалността
Не знам може би се приема към математическите специалности..
Специалността си я има, вие не знаете къде да гледате. Води се педагогическа. 1.3 в плана.
А относно приема ако ако има много хора с бал равен с този на последния 140-ти всички се приемат няма мърдане, колкото и да са. Единствено не знам кой ще ви води, ако се съберете 200 човека
, ама не го и вярвам. Между другото би трябвало да сте два потока и най- вероятно ще сте при различни преподаватели по голяма част от предметите. (Говоря за КН)
А относно приема ако ако има много хора с бал равен с този на последния 140-ти всички се приемат няма мърдане, колкото и да са. Единствено не знам кой ще ви води, ако се съберете 200 човека
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."

13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, по правилник всички се приемат, ако са с равни оценки за последното място.
А да знаеш дали има голяма разлика между различните преподаватели за един и същ предмет?MalUmKo написа:Между другото би трябвало да сте два потока и най- вероятно ще сте при различни преподаватели по голяма част от предметите. (Говоря за КН)
разлика в придобитите умения и знания кой знае каква няма .. разликата е в оценките по време на сесията 
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
По скоро имах предвид качеството на преподаване, някои преподаватели просто обесняват много по разбираемо (дори нивото на знания да е еднакво с останалите).
е ти много общо питаш .. естествено че щом преподават двама души ще има разлика в начина .. то и от студента зависи .. на някои може да им допадат по сухи, стегнати лекции .. други се кефят на лафове .. а и това не ти е даскало - всеки ден програмката с часовете от 8 до 2 .. като не ти харесва единия как преподава никой няма да те спре да влизаш в лекциите на другия
.. като ви разделят и се паднат двама идваш тука питаш за единия за другия и така .. какво да ти кажем сега при положение че още подаваш документи