Подаване на документи за класиране

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
DeadMistress
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [АКТУАЛНО] Подаване на документи за класиране

Мнение от DeadMistress »

Etiainen написа:Може би ще трябва да отскочиш до София.
Какво като отскочи до София ? Аз днес бях в СУ и ми поискаха личната карта (само на касата , като плащах таксата :scratch: но важното е , че я поискаха !)
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...

•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
Аватар
oninkaa
В началото бе словото
Специалност: Европеистика
Курс: първи

Мнение от oninkaa »

За да се използват оценките от матурите еднократно ли се плащат 30лв или за всяка матура по 30 ( общо 60лв за 2те матури)?
Не ме интересува, когато хората говорят зад гърба ми - аз знам, че винаги ще съм пред тях ;)
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

:scratch: :scratch:
Ще трябва да отскочи до София да си подаде документите, тъй като, когато й излезе личната карта, локалното бюро ще е затворило ;)
Компютърни науки I курс
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

oninkaa написа:За да се използват оценките от матурите еднократно ли се плащат 30лв или за всяка матура по 30 ( общо 60лв за 2те матури)?
Не се заплаща нищо, за да използваш оценките от матурите. 30лв. се плащат за самото участие в класирането.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
DeadMistress
В началото бе словото

Мнение от DeadMistress »

bggashnik написа::scratch: :scratch:
Ще трябва да отскочи до София да си подаде документите, тъй като, когато й излезе личната карта, локалното бюро ще е затворило ;)
В случай , че личната й карта е готова преди 9-ти (крайният срок за подаване на док. в София) .

Хмммм , а онлайн ако пробва ? Или и там ще иска някакви данни на личната карта (демек - номер или дата на издаване) ?

VirtualDiva
В началото бе словото

Мнение от VirtualDiva »

svetlio.varna написа:Що не си пусна бърза поръчка като знаеш, че ти трябва? :roll: Отиди утре пак ама по различно време, за да не уцелиш пак същата пача, ако не стане, ще трябва да пътуваш до София - нямаш ли шофьорска книжка или червен паспорт? Не ти ли приеха оная бележка, дето ти я дават от МВР като си изгубиш картата?
Пуснах бърза поръчка, но тя става до 3 работни дни, експресната е до 8 работни часа, но дори и да бях пуснала експресна нямаще да ми е от полза, защото тези приемат документи само до неделя, а аз подадох документи за лична карта днес, т.е. щеше да е готова в понеделник. Те всъщност не ми поискаха самата лична карта а номера й. По случайност имам номера на личната карта, но онази каза, че нямало да стане с номера на старата лична карта :? На вас искаха ли ви номер на лична карта като се записвахте? Чудя се за какво им е въобще този номер... :?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб, дали времето спира за мен и теб, или пък сбърках нещо??
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Да, мисля че и там ще трябват номера и датата... и най-малкото не ти ли издадоха някакъв временен документ? МВР обикновено трябва да дават такива неща. Отиди там и кажи че ти трябва документ, че си я загубила или нещо такова. Попитай тях, те на 100% могат да направят нещо по въпроса. Няма как да не е предвиден подобен случай при загуба на лични документи :)
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика
Курс: втори

Мнение от aikaeimin »

Като си подаваш документите онлайн, не се искат данни от личната карта. Аз предлагам да си ги подадеш онлайн.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Е тогава с каква логика се искат при подаване в Ректората и бюрата? То нещата се обезсмислят :scratch:
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от aikaeimin »

Нямам си на идея всъщност защо искат подобни данни.
И въобще имат ли право да ги искат, все пак номера на личната карта не е, за да си го развяваш хей така насам-натам..
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Еее то това един вид ти потвърждава, че ти си точно този човек и..такам :lol: Желязна логика.. щото нали знаеш, някой друг може да иска да се запише вместо теб и да ти плаща семестриалните такси xD
Аватар
DeadMistress
В началото бе словото

Мнение от DeadMistress »

Sunshiiine написа:Еее то това един вид ти потвърждава, че ти си точно този човек и..такам :lol: Желязна логика.. щото нали знаеш, някой друг може да иска да се запише вместо теб и да ти плаща семестриалните такси xD
Подавай онлайн , да ти е мирна главата :cyclopsani: :roll:

VirtualDiva
В началото бе словото

Мнение от VirtualDiva »

Всъщност попитах дали издават удостоверение за изгубена карта, но ми казаха, че не. Наистина няма логика тези, които подават онлайн, да не въвеждат информация за личната карта, а останалите- да.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб, дали времето спира за мен и теб, или пък сбърках нещо??
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от aikaeimin »

Логиката на администрацията в СУ е толкова абстрактна, че и те не я разбират.
П.П.При мен желаещите да ми плащат таксата се редят на опашка, мисля даже конкурс да организирам.. xD
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Хахаххаха е да, то това си е важно нещо. Първи, втори...трети кръг. Нененее всъщност като по повод подаване на точно тези документи, направо си правиш 1,2,3то класиране.. :lol: Накрая ще остане най-добрият xD
Как така не издават удостоверение за изгубена карта? Тия не са наред.. това си е важен документ. И не ти ли казаха поне какво се прави като ти е нужна картата, а я нямаш? :shock: България ..
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”