А по принцип нали не се налага да чакаш няколко дена, за да си вземеш дипломата?
Подаване на документи за класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Re: [АКТУАЛНО] Подаване на документи за класиране
И аз тъкмо това се чудех...не може ли просто да си покажем студ.книжки и да дадем копие от дипломата
А по принцип нали не се налага да чакаш няколко дена, за да си вземеш дипломата?

" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
И аз знам, че май се чака, за да ти я дадат. На мен обаче ми изкараха академическа справка за половин час, така че и с това се надявам да не ме забавят 
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
- ellichka
- В началото бе словото
- Специалност: Кореистика
- Курс: втори
Веднага я дават, само трябва да попълните декларация и да я върнете до 10 дни, аз днес си я взех и и отне точно половин минута да я намери и две да ми обясни, че трябва да я върна, а после като ме приемат другата специалност да си я взема пак и да се запиша с нея в новата.
Привет. Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е съвсем по темата, но ми се стори най-удачно да го задам тук. Кандидатствам във ФЖМК, бях на предварителен по журналистика, като тогава се записах online, на сайта на университета. До тук добре, но като дойде време за редовния изпит ( 27 юни) се оказа, че не мога да се запиша отново през сайта, защото ЕГН-то ми вече било в системата. Ок, отидох и се записах на място, но сега имам два входящи номера и съответно две картончета с тях. Сега като трябва да попълня един комплект с документи, (и тъй като нямам никаква идея как изглеждат въпросните документи и какво инфо се иска в тях), предполагам, че има място само за един входящ номер... И тук вече идва голямата въпросителна. Има ли и други в тази ситуация и някакви идеи какво следва при попълването? Мерси предварително 
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Почти няма хора, които не са във тази ситуация
Не се притеснявай, те сравняват и търсят по ЕГН, което е идентично, т.е. няма да имаш никакъв проблем. Номер от картончето не се въвежда 
Компютърни науки I курс
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
Аз доколкото разбрах от тези, които са си подали документите вече, там на място ти дават 3ти входящ номер, с който си проверяваш класиранияра- иначе до момента всички, които сте се явявали на две канидатстудентски сесии би трябвало да имате по два входящи номера.
Предполагам, че в документите трябва да запишеш или втория, или този 3ти, който ще ти дадат там ( тази година е различна процедурата, така, че моля някой от вече подалите да даде повече информация)
Аз лично ти препоръчвам да си попълниш всичко друго по докумените и. когато дойде ред да ги подаваш, тогава да попиташ вътре кой точно номер трябва да напишеш, за да не стене някаква грешка
П.П. А, явно пък въобще не се въвежда номер - така че няма от какво да се притесняваш
Успех 
Предполагам, че в документите трябва да запишеш или втория, или този 3ти, който ще ти дадат там ( тази година е различна процедурата, така, че моля някой от вече подалите да даде повече информация)
Аз лично ти препоръчвам да си попълниш всичко друго по докумените и. когато дойде ред да ги подаваш, тогава да попиташ вътре кой точно номер трябва да напишеш, за да не стене някаква грешка
П.П. А, явно пък въобще не се въвежда номер - така че няма от какво да се притесняваш
Мерси много
Това за трети вх. номер е пълна новост, така че още веднъж благодаря за бързия отговор.
И при мен се беше получило така.. Имах 2 входящи номера и ми се обадиха по телефона и ми казаха, че само първият ми е валиден
А сега, като си подаваш документите, ти дават съвсем различен номер
ти не трябва да попълваш нищо 
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
- Специалност: Английска Филология
- Курс: първи
Днес отидох уж да си подавам документи за класиране
Купувам си аз документите от сергията пред тунела, обръщам се и гледам - опашка до националния стадион
Вени, види и си бих камшиците
Кандидатствайте онлайн, не се занимавайте с глупости
Купувам си аз документите от сергията пред тунела, обръщам се и гледам - опашка до националния стадион
Вени, види и си бих камшиците
Кандидатствайте онлайн, не се занимавайте с глупости
По всеки въпрос има две мнения - моето и грешното.
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
То много зависи по кое време ще се появиш. Трябва да тоидеш или много рано- преди още да са отворили или по-късничко - към 3 някъде

ЕгасиКостов написа:Вени, види и си бих камшиците
- Anabel_Rose
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Споко аз вчера си попълних документите(но аз кандидатствам само с матура) - никъде не се пише входящото номерче от какъвто и да е изпит. Даже някъде четох, май в някъкав сборник на кандидат-студента, че трябва да се внимава да не го напишеш негоNova написа:Сега като трябва да попълня един комплект с документи, (и тъй като нямам никаква идея как изглеждат въпросните документи и какво инфо се иска в тях), предполагам, че има място само за един входящ номер... И тук вече идва голямата въпросителна.
НУПЧЕ, 2 курс
When the mind is strong, there is nothing that can stop you
When the mind is strong, there is nothing that can stop you
Здравейте, днеска при записването май съм сгрешил кодът на областта, в която живея. Писах 23.Софиийска област, а всъщност съм си от София.Така на съответният 22 номер е написано област София. За мен Софийска област и област София са еднакви . Та въпросът ми е , дали това е някакъв проблем

- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Едва ли. Не мисля, че е съществена информация, но нека отговори и някой друг за да си по-сигурен.Shamancho написа:Здравейте, днеска при записването май съм сгрешил кодът на областта, в която живея. Писах 23.Софиийска област, а всъщност съм си от София.Така на съответният 22 номер е написано област София. За мен Софийска област и област София са еднакви . Та въпросът ми е , дали това е някакъв проблем![]()
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
angel_master
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Документите които се продават пред СУ истински ли са, защото цветът им е по-блед?
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
E воден знак ли трябва да имат? Спокойно - ако са същите документи (формат, полета за попълване и т.н) никой няма да гледа какъв цвят са. А ако си ги взел от сергийката до северния вход, значи са напълно легитимни, не се притеснявай.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations