Не досаждаш споко.Deschain написа:С течение на времето много неща се изясняват...аз мога да доловя може би, просто все си втълпявам че досаждам...както и да е де...
Ти все ми пишеш смс и аз накрая ти звъня
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Не досаждаш споко.Deschain написа:С течение на времето много неща се изясняват...аз мога да доловя може би, просто все си втълпявам че досаждам...както и да е де...
:О и си момче - ужас....Deschain написа:Аз не обичам да звъня, чувствам се кофти, винаги имам усещането, че досаждам. Тъй че предпочитам мен да ме търсят...
мдамO|OeHukc написа:мразя телефони
мразя да говоря по телефони
не звъня
Споко, има предостатъчно хора, които ме търсят, дори повече, отколкото искам. Когато съм без телефон ми е доста по-приятно...JudyRamone написа::О и си момче - ужас....Deschain написа:Аз не обичам да звъня, чувствам се кофти, винаги имам усещането, че досаждам. Тъй че предпочитам мен да ме търсят...
А това да си мислиш,че досаждаш, е проява на някакво съмнение в себе си според мен... естествено ако звъниш хиляда пъти и никой не ти вдигне накрая, значи досаждаш, ама като става дума за 1-2... то щом има трети и четвърти, значи не е досаждане. Ами как ще разбереш, че може да се случи нещо, ако не пробваш? Да не говорим, че за да правиш каквото и да било с някой човек, трябва първо да го видиш, все пак..
шшшшшшшт, мълчи...Deschain написа:Пффф, имам 25 лева сметка...отвратително!