[КСК 2010] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] Английски език
дали с бал 25.1 от максимален 30 ще влезна в публична администрация на първо класиране

[quote="malinakis"]дали с бал 25.1 от максимален 30 ще влезна в публична администрация на първо класиране
[/quote
Изчислете си бала и го сверете с миналогодишния
и като питате казвайте пола,че не можем да гадаем
Успех!
Изчислете си бала и го сверете с миналогодишния
ами момче съмLina__ написа:malinakis написа:дали с бал 25.1 от максимален 30 ще влезна в публична администрация на първо класиране![]()
![]()
[/quote
Изчислете си бала и го сверете с миналогодишнияи като питате казвайте пола,че не можем да гадаем
Успех!
а относно бала на някои места пише различно
на едно място го намерих 25.9 а на друго 24.5 и съм малко объркан и все отгоре пише су 1во класиране
malinakis написа:ами момче съмLina__ написа:malinakis написа:дали с бал 25.1 от максимален 30 ще влезна в публична администрация на първо класиране![]()
![]()
[/quote
Изчислете си бала и го сверете с миналогодишнияи като питате казвайте пола,че не можем да гадаем
Успех!
а относно бала на някои места пише различно
на едно място го намерих 25.9 а на друго 24.5 и съм малко объркан и все отгоре пише су 1во класиране
25.92 е бил на първо класиране миналата година,съотвтно 25.06 на второ и 25.01 на трето
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Миналата година е паднал до 25.01, но чак на трето класиране. На първо калсиране балът е бил 25.92.
Ти къде ги гледаш тези балове, със сигурност не са от миналата година, и вероятно са за жени и мъже, щом са все СУ първо класиране, ако не са от различни години обаче
Ти къде ги гледаш тези балове, със сигурност не са от миналата година, и вероятно са за жени и мъже, щом са все СУ първо класиране, ако не са от различни години обаче
- ayakashi
- Постоянно присъствие
е, това никъде не е обяснено така. Навсякъде е оценка от дипломата уж.Mackle написа:Матурата ще ти вземат.malinakis написа:а в моя случай като съм държал матура по английски и имам 5.71 нея ли ще ми вземат като балообразуваща или оценката от дипломата за английска фолология
- DeadMistress
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Мда , голяма преебавка !!!ayakashi написа: е, това никъде не е обяснено така. Навсякъде е оценка от дипломата уж.и сега последно, като ти пише че взимат оценка от дипломата, ако имаш такава матура, ти взимат оценката от матурата...
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...
•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Е те наистина ще ти вземат оценката от дипломата. Матурата Е оценка от дипломата, както и оценката от редовния курс. Никой не е казал, че се взема оценката от редовния курс. Напротив, в правилника за прием пише точно обратното:
Чл. 22 (6) "Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема или свободноизбираема подготовка."
Правилник за прием
Чл. 22 (6) "Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема или свободноизбираема подготовка."
Правилник за прием
- ayakashi
- Постоянно присъствие
Иначе аз лично нямам кой знае какъв проблем, защото матурите са ми 5.93 и двете
Мерси, Светльо
-
_Aftershock_
- В началото бе словото
Не става въпрос за бележкарстване, това което ме влече са чуждите езици и просто не мога да се реша с кои по-точно да се захвана...
- muligan-cho
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Китаистика
- Курс: втори
че какво значение има, че европеистиката и скандинавистиката нямат нищо общо (което не е точно така)? аз пък исках да стана хирург, космонавт, ама уча китаистика.. нищо лошо няма в разностранните интереси, стига да не се разпилява човекmtrinity написа:^ Горката скандинавистика, ако в нея се наблъскат хора само заради бала или престижа, не заради езиците или друго .. Каква е връзката между европеистика и скандинавистика? :/ Обвинявам напосоки де, даже и да не си ти такъв случай, кофти е такова бележкарстване, което не е като да го няма ..
- brooks
- В началото бе словото
приятелят ми изкара 5.84 и иска скандинавистика, но има значителна бройка с по-високи оценки преди него, а той се бори за 3 места все пак... и сега издирваме тия с по-високите оценки, но те като гледам вече са запразнили и не се занимават с форуми 
-
SunnySummer
- От дъжд на вятър
С бал 29 ще ме приемат ли МО на първо класиране,ако ми е второ желание?
Международни отношения, I курс
http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4
'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4
'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Стига да не те приеат по първо желание
Какво си писала на първо място?
Знаете ли къде и кога може да си видим работите?