Коя е най-силната първа реплика за свалка?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

everyday_ написа:
Berserker написа:
everyday_ написа::lol: има култови реплики
един приятел от по-Западна бг твърдеше че била мн вървежна репликата "Кифле сакаш ли да те гнявим?" Надявам се никога да не срещна девойчетата които са му връзвали :lol: :lol: :lol:
както съм го чула от устата на някой това (отравено по мой адрес де) така е с 2-3 зъба по-малко, вечно съжаляващ, че ме е срещнал :evil: :twisted:
:evil4:
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

облизваш си пръста, прокарваш го по горната й (му) дрешка, и казваш палаво "хайде да свалим тези мокри дрехи ;)".. патент е на една позната от чата, варненлийка :)

иначе.. "хубава блузка, ще отива на килима в стаята ми" :) или ако си падате по простащини - "лапай чурката, животноо!" - тва кърти щрангове :lol:

бтв не съм чел цялата тема така че ако се повтарят някои реплики, моля да бъда 'звинен :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Е специално "лапай чурката животноо" засега е уникат- никой не я е предлагал. Защо ли? :lol:

Жалко, че най-забавните реплики обикновено са неефективни, да не кажа че постигат обратен ефект. Аз например с удоволствие бих се позабавлявал пускайки едно "мацка, ае 'те ръбим" ама прилежащият шамар няма да ми позволи да се нахиля до насита :P
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

pora_e_priqtel написа:Е специално "лапай чурката животноо" засега е уникат- никой не я е предлагал. Защо ли? :lol:

Жалко, че най-забавните реплики обикновено са неефективни, да не кажа че постигат обратен ефект. Аз например с удоволствие бих се позабавлявал пускайки едно "мацка, ае 'те ръбим" ама прилежащият шамар няма да ми позволи да се нахиля до насита :P
Е това го кажи като гаджето й(трикрилен гардероб) е наблизо и после дълго време няма да можеше да се хилиш :wink: :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

pora_e_priqtel написа:Е специално "лапай чурката животноо" засега е уникат- никой не я е предлагал. Защо ли? :lol:

ами аз няма да ти ударя шамар, щото ще съм толкова сащисана, че по-вероятно да избухна в бурен смях... ама после може да се изкуша да ти кажа нещо злобничко и затапващо, не си падам по физическото насилие :)
а и не че нещо, ама то това е толкова очевидна ебавка, че ако някоя се върже и ти забие шамар, ще е много тъпо :roll: ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ами мацки дето на всичко се връзват бог дал. А от тия дето приемат всичко лично бягам надалеч!
Аватар
Koral
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Koral »

аз се сещам за две трепач. :)

- Леглото ми е счупено.... Може ли да спя във твоето?

- О, това нов панталон ли е? Честито! Може ли да пробвам дали ципът работи?
Аватар
Мадлен..
В началото бе словото

Мнение от Мадлен.. »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Аз съм била свидетел на нещо подобно, но репликата беше : "Туй то. Аре ходиме те клатА най-после."
Аз умрях... да живея Аз!
mangasarka
В началото бе словото

Колко струва тази вечер

Мнение от mangasarka »

Ето още една реплика - комплимент. Важи за хубави мъже, които стават за жиголо.

"Колко струва тази вечер?"

:)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

О, това с "колко струваш" е опасно.Сещам се една история, която ми е разказвал един бивш (леко мутра си падаше).Та той и негов приятел са в някаква кола, както се сещате, готина. Забелязват сама хубава девойка в кафе на външна масичка.Спират, излиза онзи пич и казва: "2000 лева стигат ли"...И девойката му лепнала шамар и казала "Простак" :lol:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Браво на мацката :thumbright:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Да де, добре,че онзи е бил що годе културен,че те такива на бой налитат , ако им откажеш...Кофти тръпка :roll:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Репликата е: "Много са ти криви краката" и й ги отрязваш.
Така със сигурност ще я свалиш поне с 1 метър :D
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

но не е реплика...
обличаш си балната рокля и отиваш в някоя дискотека, където са "цивилни". препоръчително е да е в периода на баловете иначе магията изчезва...даже има обратен ефект! :)
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Не можах да прочета цялата тема до тук, достатъчни ми бяха 20-тина мнения. Умрях от смях! :lol: Едва сега разбрах до къде може да се разпростре човешката мисъл. Ле-леее...
Аз за реплика не се сещам, самата аз нямам такива. На мен специално най-голямо въздействие ми оказва нещо мноооого банално - едни невероятни очи, един убийствен поглед... Ей тогава краката ми омекват със сигурност. Ако са придружени и с хубав аромат... М-ммм... Нещо много се замислих.
А като сесетя за някои постове... Ужас! :D
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”