[КСК 2010] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] Английски език
дали е възможно да са направили грешка при нанасянето на резултатите в сайта на СУ щото са ми писали 2 а аз съм убеден че съм се справил по-добре
Някой може ли да прати линк със статистиката ,че нещо не я намирам...Благодаря и успех на всички!!! 
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Наесен, като станеш студентка, можеш да учиш италиански или испанскиdidi_ написа:ох..как ми харесва Италианска филология или Испанска...жалко,че не можеш да кандидатстваш с английски там...
Да, не може да влезеш с друг език, защото при западните филологии не се започва от А, B, C...
Всъщност, мисля че щом се влиза с различен език се почва от нулата
успех на всички..колеги
И повярвайте филологията няма нищооооо общо с езиков курс!
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
-
didi_
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
затова най-добре си иди до там да си видиш работата...не съм сигурна кои дни може,но е наи-лесно да се обадиш и да попиташmnbbb написа:дали е възможно да са направили грешка при нанасянето на резултатите в сайта на СУ щото са ми писали 2 а аз съм убеден че съм се справил по-добре
eми цял ден им звъня ама все заето дават са 2 дена няма да мога да спя егати пародията
solitude, мисля че другите условия са сходни. Там има сериозен глад за студенти. На диктовката думите с тире ни ги казваха, а то не трябва
Жената каза "good-looking", поогледа се над очилата и добави "hyphenated" и около мен поне 3-ма - 4-ма си поправяха 
Да,ако някой може да прати линк със статистиката ще съм много благодарен 
- eltema
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Е стига де, малко по-оптимистично, не вярвам всички с хубави оценки да се бутат САМО за Японистика. Все пак има и много други желани специалности.Noctis написа:Аз съм с Японистика и честно казано нз дали 5.96 ще ми стигне .. понеже има доста конкуренция от Руския и НемскияRcZzZ написа:Като бал със сигурност, дали ше влезнеш никой не знае. Поне имаш шансове (и то добри)....unlike meArlen написа:Добре се справих... 5,76. Обаче за японистика дали ще стигне? Като се има в предвид, че сме намален набор, обаче пък отличниците са горе-долу пак толкова... пък нали има хора с други изпити. Направо се чудя къде да се дяна. The suspense is killing me!

Има ли някой с първо желание туризъм?
Мърфолог съм .. усещане простоeltema написа:Е стига де, малко по-оптимистично, не вярвам всички с хубави оценки да се бутат САМО за Японистика. Все пак има и много други желани специалности.Noctis написа:Аз съм с Японистика и честно казано нз дали 5.96 ще ми стигне .. понеже има доста конкуренция от Руския и НемскияRcZzZ написа:Като бал със сигурност, дали ше влезнеш никой не знае. Поне имаш шансове (и то добри)....unlike meArlen написа:Добре се справих... 5,76. Обаче за японистика дали ще стигне? Като се има в предвид, че сме намален набор, обаче пък отличниците са горе-долу пак толкова... пък нали има хора с други изпити. Направо се чудя къде да се дяна. The suspense is killing me!
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Ех никой нищо не казва за статистиката...кажете поне къде в сайта да я търся?
Да, наистина, дайте линк. :>Lina__ написа:Ех никой нищо не казва за статистиката...кажете поне къде в сайта да я търся?
-
didi_
- В началото бе словото
хора,22.35 е достатъчен бла за АФ,нали?...няма смисъл да се филмирам излишно...right?...
Ами доколкото знам миналата година е бил 24 от 30,затова 22 от 24 би трябвало да ти гарантира прием на сто процента
успех 
-
didi_
- В началото бе словото
а вие за коя статистика говорите? тази с местата ли,или?