До някъде да, защото разговорният език и жаргона не са от кой знае каква полза при изпит.RcZzZ написа:Т'ва с гледането на филми според мен е безсмислено. По-добре да чете книги в оригинал (неадаптирани).
Литература, британски филми по-може..
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
До някъде да, защото разговорният език и жаргона не са от кой знае каква полза при изпит.RcZzZ написа:Т'ва с гледането на филми според мен е безсмислено. По-добре да чете книги в оригинал (неадаптирани).
Едва ли, защото оценката ми е добра, а пиша ужасно грозно.ЕгасиКостов написа:Абе вярно ли тия цървули намаляват оценки за краснопис?
Миналата година е бил 22,69 от макс 30 (което е някак ниско). Влизало се е и с 3,60 (+ 6тици от дипломата), така че не се притеснявайggggg написа:5.35...Ще си пръсна мозъка...Някой знае ли минималния бал за Арабистика?
ggggg написа:5.35...Ще си пръсна мозъка...Някой знае ли минималния бал за Арабистика?
La_Contessa написа:ggggg написа:5.35...Ще си пръсна мозъка...Някой знае ли минималния бал за Арабистика?
Определено си вътреТичай да поливаш
![]()
някой би ли споделил колко са жените с оценки над 5,81
Аз бях в Търново. Там изпита е осезателно по-лесен. Изкарах 6.00.solitude написа:а може ли да попитам във Велико Търново някой знае ли изпита по английски същия ли е?
Аз съм с Японистика и честно казано нз дали 5.96 ще ми стигне .. понеже има доста конкуренция от Руския и НемскияRcZzZ написа:Като бал със сигурност, дали ше влезнеш никой не знае. Поне имаш шансове (и то добри)....unlike meArlen написа:Добре се справих... 5,76. Обаче за японистика дали ще стигне? Като се има в предвид, че сме намален набор, обаче пък отличниците са горе-долу пак толкова... пък нали има хора с други изпити. Направо се чудя къде да се дяна. The suspense is killing me!
Аз съм с италиано, не с английскиdidi_ написа:La_Contessa написа:ggggg написа:5.35...Ще си пръсна мозъка...Някой знае ли минималния бал за Арабистика?
Определено си вътреТичай да поливаш
![]()
някой би ли споделил колко са жените с оценки над 5,81
е то не ти ли пише там?
Ще доста неща, зависи какво искаш и как ще е тази година. За някакво сравнение виж в сайта минималните балове от предишните години, ама не се бутай "където ще влезеш", а където ти се учи.Bloodone написа:Да попитам със 4 и 70 ще вляза ли нещо