Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
_sonrisa_ написа:От всяка друга хуманитарна специалност, стига да имаш успех минимум 5,50 от първата година като студент и успешно държани кандидатстудентски изпити по предметите, които са балообразуващи за специалността ( т.е. в случая да имаш поне 3ка по БЕЛ и История )
Т.е от педагогика също може нали ? Аз търся възможно най-лека специалност, за да може да се справя с успеха над 5,50
Извинявай, че задавам малоумни въпроси, но гледам да съм сигурна и всичко да проуча, за да не съжалявам после
wendy написа:И другото, което не ми е ясно:
Записана съм за редовните, но на матурата по бел имам 6.00
Не знам дали ще успея да изкарам достатъчно високи оценки за право и затова от една страна искам да пробвам и с матура, но тук ми изниква въпроса може ли едновременно с матура и изпит. Искам да се преместя после право, но пък от тези специалности с матура по бел може и да не може
нищо не ми е ясно
Да, може и с двете, просто трябва да маркираш в документа за класиране, че искаш да ти се използва и оценката от матурата. А те вече ще ти изчислят с кое ти се образува максималния бал.
Аз по всяка вероятност съм страшна шматка, но тъй като не съм си разпечатала картончето, а пък съм плащала онлайн, тоест реално картонесто такова нямам, къде по ягодите мога да вляза, че да го отпечатам най-после?
Пусть ветер дует тебе в спину, солнце светит в лицо, и крылья судьбы несут тебя ввысь, чтобы ты танцевала со звездами...