Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
helluser написа:ми най- много ми харесваше психологията, но изгорях с тази оценка от изпита, иначе културология и философия мислех да подам пак ще прегледам линковете
Абе и аз искам психология с матурата я кандидатствам, вярно на 3-то желание ми е, но пък балът ми е като твоя.. абсолютно същия.. така че.. успехов.. иначе минималните балове, имаше линк на предната страница
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелстватаБългарска Филология, 4 курс
helluser написа:ми най- много ми харесваше психологията, но изгорях с тази оценка от изпита, иначе културология и философия мислех да подам пак ще прегледам линковете
Абе и аз искам психология с матурата я кандидатствам, вярно на 3-то желание ми е, но пък балът ми е като твоя.. абсолютно същия.. така че.. успехов.. иначе минималните балове, имаше линк на предната страница
дам стискам палци и на 2 те да не повярваш може пък да ни излезе късметът
Аз имам 4,80. Много съм разочарован. Очаквах да бъде поне над 5...
What's the most resilient parasite? An Idea. A single idea from the human mind can build cities. An idea can transform the world and rewrite all the rules.