Мислите ли,че има смисъл от цялото това напъване да изкараш диплома за висше...?Дали ще имате мечтаната работа след това,мечтаната заплата,мечтаната реализация,мечтания живот.Ама честно.Аз мисля НЕ ...И сега ако ме попитата " е за к'во аджеба учиш",ми трудно ще ви отговоря...а да сетих се за една причина -ми да не ме вземат в казармата
Абе мислите ли ,че има смисъл цялото това учене?(21.04.2005)
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Абе мислите ли ,че има смисъл цялото това учене?(21.04.2005)
Днес изглежда съм доста черногледо настроен ,та реших да пусна и тази тема...
Мислите ли,че има смисъл от цялото това напъване да изкараш диплома за висше...?Дали ще имате мечтаната работа след това,мечтаната заплата,мечтаната реализация,мечтания живот.Ама честно.Аз мисля НЕ ...И сега ако ме попитата " е за к'во аджеба учиш",ми трудно ще ви отговоря...а да сетих се за една причина -ми да не ме вземат в казармата

-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
За мен мечтания живот дори да се постигне по някакъв начин,няма да е чрез ученето в СУ определено!Като влезнах в тази специалност(от другата ти знаеш) си мислех ,че съм намерил нещо интересно с което с удовлствие ще се занимавам,но...уви.Тотално съм разочарован от нея и от себе си що се отнася до учебния процес 
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
[quote="mushroomhead"Като влезнах в тази специалност(от другата ти знаеш) си мислех ,че съм намерил нещо интересно с което с удовлствие ще се занимавам,но...уви.Тотално съм разочарован от нея и от себе си що се отнася до учебния процес
[/quote]
Именно и с мен стана така...
Не знам доколко полза ще имам...
а пък хич и идея си нямам какъв ми е мчтаният живот 
Именно и с мен стана така...
Не знам доколко полза ще имам...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Аз уча информатика и мога да кажа, че не мога да съм по-доволен. Не затова, че са ме научили на абсолютно всичко, но са ми дали някакви основи. И което е още по-важно - среда от колеги и приятели. А по-важно от това няма - ICQ списък от 200 човека, всеки от които все в някой момент ще ми предложи хубава работа, ако си търся.
Така че според мен си заслужава учението.
Така че според мен си заслужава учението.
според мен е глупаво да учиш нещо заради дипломата. и не мисля, че тя е основната предпоставка да те вземат на работа. ако не си добре запознат с работата тоест не си добре образован, какво от това,че имаш някаква диплома с 6 дори? важното е какво можеш, а не колко имаш в дипломата.Crematory написа:а,това ми е ясно и за тва е целият тоя зор да се трепя, за едната диплома...имаше един лаф,че не дипломата ти работи,ама заради нея те взимат
-----
а що се отнася до това дали си доволен от специалността си? - не ти ли е било ясно как стоят нещата? всеки сам си се е набутал и никой не му е крив за това. пък и винаги можеш да се махнеш, не виждам какво пречи
ако учиш каквото искаш, а не си влязъл просто за да имаш някакво висше, не виждам от какво може да се оплакваш. не че нивото в су е много високо, но все пак това ти е само насока, оттам нататък сам трябва да си четеш и да се развиваш, така да се каже
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Е как няма да се ядоса момичето като това го е чувала 1001 пъти от преподавателите си вероятно и й е дошло до гуша.Ей такива заучени фрази много ги обичам и аз...twiggy написа:според мен е глупаво да учиш нещо заради дипломата. и не мисля, че тя е основната предпоставка да те вземат на работа. ако не си добре запознат с работата тоест не си добре образован, какво от това,че имаш някаква диплома с 6 дори? важното е какво можеш, а не колко имаш в дипломата.Crematory написа:а,това ми е ясно и за тва е целият тоя зор да се трепя, за едната диплома...имаше един лаф,че не дипломата ти работи,ама заради нея те взимат
-----
а що се отнася до това дали си доволен от специалността си? - не ти ли е било ясно как стоят нещата? всеки сам си се е набутал и никой не му е крив за това. пък и винаги можеш да се махнеш, не виждам какво пречи![]()
ако учиш каквото искаш, а не си влязъл просто за да имаш някакво висше, не виждам от какво може да се оплакваш. не че нивото в су е много високо, но все пак това ти е само насока, оттам нататък сам трябва да си четеш и да се развиваш, така да се каже
А на димо мога да кажа -блазе ти
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка: