Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Дааа..много гадно...не шашкайте така....сега докато проверявах корема ми се обърна милион пъти.. ....и накрая - няма положени изпити...! хем нямам търпение да ги видя и да се свършва, хем тръпки ме побиват като се сетя
По официални данни, резултатите ще излязат днес в 17ч, 27 минути и 35,9 секунди (GMT +2).
(не ме убивайте )
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
eltema написа:17 часа минава, явно не е днес големият ден! Отказвам се да проверявам вече и излизам на кафе, че от чакане цял ден никъде на съм мръднала.
явно ще прекараме още един ден изпълнен със съмнения и мъчение
За изпита бях спокойна, сега направо не знъм къде да се дяна. Ужас, това напрежение убива! Не знам как ще изкарам докато излязат, което кой знае кога ще е...
Айде, давайте резултатите, че в аптеката не останаха успокоителни!
Явно притеснението ще продължи и утре, въпреки че работното им време не е изтекло... Айде да ги изкарат тия резултати, че съм си приготвила едно уиски и искам да знам от радост или от мъка ще го пия