Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
TourNoir Може тук от форумците да са 4-ма, ама колко има, които даже си нямат никаква идея какво и защо искат да ги приемат, в моята зала имаше едно момиче дето уж иска туризъм пък ме пита можело ли с матура да влезе
На тия изпити се нагледах на такива индивиди Nona Yankova Не може всички да сме перфектни
Tуризъм; 1 курс
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
И аз се присъединявам към групичката "щеше ми се да се подготвя по-добре", но както се казва минало бешело...
Надявам се поне да остават последните ни 24 часа чакане на резултатите, които лично за мен са най-ужасни. До вчера ми беше ок, от тази сутрин вече не ме свърта.
Много нерви, много нещо покрай чакането на тия резултати! После пак ще има вълнения докато излезне първо класиране... Човек не може да се нарадва на лятната ваканция като хората!
здравейте кандидат-студенти
имам един въпрос - на картончето с отговорите 2 графи ги запълних с черен химикал
отговорника на залата ми каза че няма проблем ама все пак питам дали ще ми анулират работата
и в такъв случай мога ли да си използвам оценката от матурата
Последно промяна от malinakis на 22 Юни 2010, 19:19, променено общо 1 път.
malinakis написа:здравейте кандидат-студенти
имам един въпрос - на картончето с отговорите 2 графи ги запълних с черен химикал
отговорника на залата ми каза че няма проблем ама все пак питам дали ще ми анулират работата
Не искам да те стряскам, но на нас изрично ни казаха няколко пъти да пишем със син химикал по-добре си използвай оценката и от матурата не губиш нищо (: дано да не ти анулират работата! Успех!
malinakis написа:здравейте кандидат-студенти
Не искам да те стряскам, но на нас изрично ни казаха няколко пъти да пишем със син химикал по-добре си използвай оценката и от матурата не губиш нищо (: дано да не ти анулират работата! Успех!
на матурата имам 5.71 което на изпита е 4.56
ама мисля че на изпита щях да имам над 5
а мога ли да кажа да повикат квесторката която ми каза че няма проблем и да се направи нещо, защото няколко пъти и го показах и дори поисках ново картонче