[КСК 2010] Английски език

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Re: [КСК 2010] Английски език

Мнение от shayne »

happyswift написа:Каква е тая чудна комбинация Математика с МО ? :roll:
Доказвам, че математиците могат всичко, включително и да бъдат дипломати и да се справят добре с хуманитарните науки :wink: Пък специалността си заслужава и ще ми е от полза в бъдещата ми кариера :)

А и както се шегуват с мен някои мои познати -да вляза в ЮФ, че най-накрая да стана Председател на СС :lol:
Последно промяна от shayne на 21 Юни 2010, 22:15, променено общо 1 път.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Е, аз имам малко по-различно мнение ;) Не дали си математик/историк/или каквото и да е било,но съм на мнение, че за да бъде човек добър в нещо, трябва да се занимава само с него, а не с толкова различни дейности.

Иначе, като студент по тази специалност, мога да те уверя, че МО не е дипломация, както много хора се бъркат ;)
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

happyswift написа:Е, аз имам малко по-различно мнение ;) Не дали си математик/историк/или каквото и да е било,но съм на мнение, че за да бъде човек добър в нещо, трябва да се занимава само с него, а не с толкова различни дейности.

Иначе, като студент по тази специалност, мога да те уверя, че МО не е дипломация, както много хора се бъркат ;)
Заинтригува ме като кандадат-студентка...би ли изяснил какво по-точно предтсвлява МО тогава? :?:

може и да е глупавичък въпросът, но пък няма как да знам и използвам случая да попитам :) мерси предварително! :albino:
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

За мен математиката е по-скоро като за удоволствие, не смятам да става професор или нещо подобно. На другаде съм се насочил аз :wink:

Запознат съм и с ЮФ и с МО, така че знам за какво иде реч. А това за дипломатите го споменах просто така, защото повечето хора именно с това свързват специалността.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

МО е специалност, която дава знания по два езика, история, познания по икономика,право.Това е ;) Това не е специалност тип "занаят" като право или икономика ;)
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

happyswift написа:МО е специалност, която дава знания по два езика, история, познания по икономика,право.Това е ;) Това не е специалност тип "занаят" като право или икономика ;)

Благодарско :) Наистина е голяма разликата между специалност, която дава знания и такава, която те учи на "занаят", както казваш :) Quite useful piece of information for us, все още неориентираните :compress: :mrgreen:
tintirimintiri
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от tintirimintiri »

Както сте тръгнали, яко ви се занимава, обяснете за какво иде реч в Публичната администрация и в Политологията :roll:
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя

Мнение от yOankaa »

shayne написа:
MimsSs написа:5 е добре ;) аз почнах да се готвя за изпита на 6 юни :mrgreen: и се моля за 3 и да компенсирам с оценката от изпита по математика :scratch: :roll:
Ти ме биеш, аз започнах на 1-ви :lol: Изреших книжките и до там. Есето, което написах обаче ми беше първото след може би 2-годишна пауза :lol: (за последно май в 12 клас писах).
Тук явно сме се събрали почитатели на подготовката в последния момент ( моята беше значително разпокъсана с учене за матури и другия кандидат-студентски изпит). Надявам се да съм направила нещо поне за 3-4, че иначе целият труд отива на вятъра :D
Tуризъм; 1 курс :mrgreen:

C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
tintirimintiri
В началото бе словото

Мнение от tintirimintiri »

Аз пък започнах да уча четвъртъка преди изпита :D А преди това бях попрочела малко и за матурата :D Ама то това ще си проличи в резултатите. В сряда ще ви споделя дали самоподготовката 3 дни преди изпита дава някакъв резултат...
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

tintirimintiri написа:Аз пък започнах да уча четвъртъка преди изпита :D А преди това бях попрочела малко и за матурата :D Ама то това ще си проличи в резултатите. В сряда ще ви споделя дали самоподготовката 3 дни преди изпита дава някакъв резултат...
:cheers: :cheers: :cheers: и аз съм от твоя отбор май ;)
MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

ох, успокоихте ме :oops: мислех, че всички са учили като луди за тоя изпит и се бях отчаяла тотално :lol:
Аватар
TourNoir
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от TourNoir »

MimsSs написа:ох, успокоихте ме :oops: мислех, че всички са учили като луди за тоя изпит и се бях отчаяла тотално :lol:
Не че нещо, но това са 4 души от 1800 :roll:
I'm juuuust sayin' ...
And fat boy says: "Wouldn't it be nice
if I could melt myself like ice?
Or outrun my skin and just be pure wind..."
Oh, fragile flame,
sometimes I feel the same...
Аватар
Nephilim
От дъжд на вятър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи

Мнение от Nephilim »

Ще добавя, че цифрата на хората с тройки и четворки винаги е голяма, но местата обикновено се заемат от тези с петици и шестици. Ако стабилно сте учили през годините и знаете езика, седмица преговор би трябвало евентуално може би да е ок. Ако знанията ви не са стабилни обаче......
Желая на всички успех и каквото и да стане не се травмирайте. Просто подхождайте по-сериозно към нещата.
When I get to the bottom
I go back to the top of the slide
Where I stop and turn
and I go for a ride
Till I get to the bottom and I see you again
MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

Реших в последния момент, че искам икономика и просто нямаше как да се подготвя както трябва (: каквото стане.. ;)
Nona Yankova
В началото бе словото

Мнение от Nona Yankova »

Хора, толкова несериозно сме подходили към тази кандидатстудетска кампания, че чак ме е яд!...
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”