Аз в първи курс записах СИД по италиански, който принципно се водеше за студентите от ФКНФ, но говорих с преподавателката и тя нямаше нищо против.Някой от Вас има ли представа дали студенти от първи курс в специалността българска филология могат да се запишат в университета да изучават западен език , как и при какви условия ?
Някой от Вас има ли представа дали студенти от първи курс в специалността българска филология могат да се запишат в университета да изучават западен език , как и при какви условия ?
Българска филология 08/09
Модератор: mebbeth
-
Yordan_Petrov
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
Re: Българска филология 08/09
изпитни дати за Руска литература на 19в.
Здравейте колеги!
Ще може ли да ми кажете, кога са датите за изпита по Руска литература на 19в.?
Благодаря предварително
Ще може ли да ми кажете, кога са датите за изпита по Руска литература на 19в.?
Благодаря предварително
- vitality_mimi
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология-задочно
- Курс: първи
Здравейте, колеги!
Аз съм студентка във втори курс - задочно обучение. Другият семестър имаме изпит по ЗЕЛ. Ако някой от вас има учебниците на Хаджикосев и иска да ги продаде, да ми пише на vitality_mimi@abv.bg. Мисля, че вече излезе и шестата част, но няма значение - колкото учебници имате, толкова. В зависимост от това колко са запазени, ще се договорим за цената.
Аз съм студентка във втори курс - задочно обучение. Другият семестър имаме изпит по ЗЕЛ. Ако някой от вас има учебниците на Хаджикосев и иска да ги продаде, да ми пише на vitality_mimi@abv.bg. Мисля, че вече излезе и шестата част, но няма значение - колкото учебници имате, толкова. В зависимост от това колко са запазени, ще се договорим за цената.
-
stawunibus
- В началото бе словото
Колеги, моля за малко помощ!
Може ли някой да публикува списъка с книгите по Славянски литератури?
Благодаря предварително!
Може ли някой да публикува списъка с книгите по Славянски литератури?
Благодаря предварително!
stawunibus, аз съм Славянска филология вече 3 курс и мога да ти снимам конспекта с книгите по Славянски л-ри и да ти го изпратя по мейл.
Ако искаш ми пиши .
Ако искаш ми пиши .
-
stawunibus
- В началото бе словото
Благодаря много за съдействието.
Ако не е много нахално от моя страна и го имаш разбира се ще можеш ли да ми снимаш и конспекта по литература след Освобождението до Първата световна война? Със сигурност и там нещата са сериозни.
Ако не е много нахално от моя страна и го имаш разбира се ще можеш ли да ми снимаш и конспекта по литература след Освобождението до Първата световна война? Със сигурност и там нещата са сериозни.
За " Л-ра след Освобождението" не мога да ти помогна. Ще имам този предмет тази година , но ако те интересува нещо друго, казвай
:)