Здравейте и от мен,напълно нов съм във форума,но реших и аз да драсна 2-3 реда по случай този изпит.
Бях в 292 стая,водещия беше един шишко,много готин,добре чете въпреки,че се престараваше с произношението на някои думи..
Имам доста критики относно втората част на изпита!Значи, учил съм над две години в САЩ висше и по мои наблюдения,когато е ставало дума за точен час, момент от денонощието или място се е използвало hit..След това имаше два-три случая в същата част,в които най-спокойно могат да се използват поне два от дадените отговори!Единият беше с "considering" а другия е последния с "giving way/room/space/place"..Не,че всичко виси на тия 2-3 точки,но пък защо да ги губи човек..Частта с откриването на грешките действително беше най-трудна и съм сигурен,че най-много точки оттам ще вземат..Темите за есето бяха лесни и би трябвало да няма проблеми там. Ще е много глупаво да се вземат точки за краснопис,най-малкото защото пиша изключително грозно

,но и затова,че е строго индивидуално.
Като цяло за мен изпита не беше много труден,но имаше доста неизчистени моменти!Освен тия,които посочих и в частта с откриването на грешките също имаше доста двусмислени неща,преди изпита реших няколко теста и там също могат да се забележат подобни неточности! Значи present perfect и past simple са почти напълно взаимно конвертируеми, при тях почти всичко се свежда до гледната точка на разказващия/четящия, та затова поне според мен не е правилно да се поставят такива въпроси..