Изчезнала книжка
Модератор: sientelo
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Изчезнала книжка
Здравейте, колеги. Проблемът е следният. Исках да отида да си платя семестриалната такса и се оказа, че книжката ми е изчезнала. Използвам "изчезнала", защото не знам дали съм я загубил някъде или са ми я откраднали. Просто я няма! Въпросът ми е какво става сега? Нова книжка ли се вади, дубликат ли се прави? Ако да - къде? Отделно има ли някаква санкция? Ще съм благодарен на всякаква информация. Благодаря предварително!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Изчезнала книжка
Това, което ми е известно, е, че се издава дубликат и процедурата е 10лв. Оценките ти се пазят в големите протоколни книги, така че не би трябвало да се налага да обикаляш и да си търсиш преподавателите, освен ако някой протокол не е бил предаден и оценката ти е фигурирала единствено в книжката.
Оттам нататък трябва да се обърнеш към Отдел Студенти, те ще се погрижат за останалото.
Оттам нататък трябва да се обърнеш към Отдел Студенти, те ще се погрижат за останалото.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Milky_Way
- В началото бе словото
- Специалност: право
Купуваш си нова книжка и срещу такса 10 лева от канцеларията ще ти я попълнят и оформят наново.Няма нужда да се нанасят старите оценки.Просто новата книжка започва от съответния курс - ако си трети например, започва от трети курс и това е.Помоли инспекторите да ти погледнат оценките в голямата книга, за да си сигурен, че нищо не липсва.
- Milky_Way
- В началото бе словото
- Специалност: право
А студ. книжка можеш да купиш от книжарницата на 1вия етаж.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Благодаря за бързите отговори. Ще я потърся още два-три дни и ако няма резултат ще следвам стриктно инструкциите ви. 
-
flamingone
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ-МО :D
- Курс: втори
Колеги, вдигам темата и ми трябва наистина бърз отговор - мога ли да извадя нова книжка без никакъв, подчертавам дебело - никакъв документ за самоличност? Все пак имам "досие" във факултета си - ЮФ, в което има моя снимка и се знае, "че съм аз"
Става въпрос за "изгубена" чанта днес пред аудитория 292 в Ректората около 15:05 часа, в която по нелепа случайност се намираха заедно личната ми карта, студентската книжка и студентската ми лична карта. Не разполагам с уверение, нито с валиден международен паспорт, все още нямам и служебна бележка от МВР - в най-добрия случай ще излезе четвъртък сутринта, а в четвъртък съм на двусеместриален изпит, на който ми се иска да бъда допуснат... Както и на още два през една седмица... Благодаря предварително...