everyday_ написа:както съм го чула от устата на някой това (отравено по мой адрес де) така е с 2-3 зъба по-малко, вечно съжаляващ, че ме е срещналBerserker написа:един приятел от по-Западна бг твърдеше че била мн вървежна репликата "Кифле сакаш ли да те гнявим?" Надявам се никога да не срещна девойчетата които са му връзвалиeveryday_ написа:има култови реплики
![]()
![]()
![]()
Коя е най-силната първа реплика за свалка?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- ra4e^f
- Форумно зомби
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
облизваш си пръста, прокарваш го по горната й (му) дрешка, и казваш палаво "хайде да свалим тези мокри дрехи
".. патент е на една позната от чата, варненлийка 
иначе.. "хубава блузка, ще отива на килима в стаята ми"
или ако си падате по простащини - "лапай чурката, животноо!" - тва кърти щрангове
бтв не съм чел цялата тема така че ако се повтарят някои реплики, моля да бъда 'звинен
иначе.. "хубава блузка, ще отива на килима в стаята ми"
бтв не съм чел цялата тема така че ако се повтарят някои реплики, моля да бъда 'звинен
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Е специално "лапай чурката животноо" засега е уникат- никой не я е предлагал. Защо ли?
Жалко, че най-забавните реплики обикновено са неефективни, да не кажа че постигат обратен ефект. Аз например с удоволствие бих се позабавлявал пускайки едно "мацка, ае 'те ръбим" ама прилежащият шамар няма да ми позволи да се нахиля до насита
Жалко, че най-забавните реплики обикновено са неефективни, да не кажа че постигат обратен ефект. Аз например с удоволствие бих се позабавлявал пускайки едно "мацка, ае 'те ръбим" ама прилежащият шамар няма да ми позволи да се нахиля до насита
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Е това го кажи като гаджето й(трикрилен гардероб) е наблизо и после дълго време няма да можеше да се хилишpora_e_priqtel написа:Е специално "лапай чурката животноо" засега е уникат- никой не я е предлагал. Защо ли?![]()
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами аз няма да ти ударя шамар, щото ще съм толкова сащисана, че по-вероятно да избухна в бурен смях... ама после може да се изкуша да ти кажа нещо злобничко и затапващо, не си падам по физическото насилиеpora_e_priqtel написа:Е специално "лапай чурката животноо" засега е уникат- никой не я е предлагал. Защо ли?![]()
а и не че нещо, ама то това е толкова очевидна ебавка, че ако някоя се върже и ти забие шамар, ще е много тъпо
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Мадлен..
- В началото бе словото
pora_e_priqtel написа:Е специално "лапай чурката животноо" засега е уникат- никой не я е предлагал. Защо ли?![]()
Аз съм била свидетел на нещо подобно, но репликата беше : "Туй то. Аре ходиме те клатА най-после."
Аз умрях... да живея Аз!
-
mangasarka
- В началото бе словото
Колко струва тази вечер
Ето още една реплика - комплимент. Важи за хубави мъже, които стават за жиголо.
"Колко струва тази вечер?"

"Колко струва тази вечер?"
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
О, това с "колко струваш" е опасно.Сещам се една история, която ми е разказвал един бивш (леко мутра си падаше).Та той и негов приятел са в някаква кола, както се сещате, готина. Забелязват сама хубава девойка в кафе на външна масичка.Спират, излиза онзи пич и казва: "2000 лева стигат ли"...И девойката му лепнала шамар и казала "Простак" 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
Не можах да прочета цялата тема до тук, достатъчни ми бяха 20-тина мнения. Умрях от смях!
Едва сега разбрах до къде може да се разпростре човешката мисъл. Ле-леее...
Аз за реплика не се сещам, самата аз нямам такива. На мен специално най-голямо въздействие ми оказва нещо мноооого банално - едни невероятни очи, един убийствен поглед... Ей тогава краката ми омекват със сигурност. Ако са придружени и с хубав аромат... М-ммм... Нещо много се замислих.
А като сесетя за някои постове... Ужас!
Аз за реплика не се сещам, самата аз нямам такива. На мен специално най-голямо въздействие ми оказва нещо мноооого банално - едни невероятни очи, един убийствен поглед... Ей тогава краката ми омекват със сигурност. Ако са придружени и с хубав аромат... М-ммм... Нещо много се замислих.
А като сесетя за някои постове... Ужас!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!