Просто на кирилицата сместявам време от смяната на азбуката и тем подобни. Чисто от мързел го правя... Не че някой никове не звучат добре и на кирилица де...
Предложения за форума (раздели и други)
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Предложения за форума (раздели и други)
Добре де, ако ви дразни, ше ги пренапиша на латиница...
Просто на кирилицата сместявам време от смяната на азбуката и тем подобни. Чисто от мързел го правя... Не че някой никове не звучат добре и на кирилица де...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Кви са тия тъпите реклами горе?
Т'ва за 300-те просто рулира.
Ама кви са тия глупости? Някой снима нещо си, прави "доклад" за нарушението (ако искате да знаете не е редно никак да се снимат регистрационните номера от неоторизирани лица) и след това щели да предадат материалите на медии.
И? К'во?
Мирише на комунизъм. Навремето имаше такива доносници. Само, че сега сме 21 век. Има си достатъчно камери по пътищата, няма нужда от хора без работа да си я търсят там, където не трябва.
Т'ва за 300-те просто рулира.
Ама кви са тия глупости? Някой снима нещо си, прави "доклад" за нарушението (ако искате да знаете не е редно никак да се снимат регистрационните номера от неоторизирани лица) и след това щели да предадат материалите на медии.
И? К'во?
Мирише на комунизъм. Навремето имаше такива доносници. Само, че сега сме 21 век. Има си достатъчно камери по пътищата, няма нужда от хора без работа да си я търсят там, където не трябва.

- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Хах
. Да не да правиш нарушения постоянно, че да те притеснява, а?
А за комунизма... Вече на никой не плащат за да прави това, спокойно. Бате Бойко и сие, както и всякакво що е управник, не им пука дори и цял керван престъпници да им закараш. А на КАТ и 1000 нарушители да му дадеш с панделки опаковани, няма да те погледнат. На тях да искаш да им дариш безплатно проби за наркотици, няма кой да ти обърне внимание.
И не винаги в това да се вгледаш в околните повече, че да видиш себе си по-добре, има нещо лошо... На никой няма да му дойде в повече малко повече внимание на пътя. Дори на тези, които се смятат за бесмъртни. Че тях не ги е еня за някой си сайт, ясно е, но че аз бих могъл да се науча от чуждите грешки, когато се опитвам да ги забелязвам повече, и това е вярно, поне за мен самия. За теб не знам. Иначе за банера... Ще гледаме да го сменим с по-хубав, спокойно.
И не винаги в това да се вгледаш в околните повече, че да видиш себе си по-добре, има нещо лошо... На никой няма да му дойде в повече малко повече внимание на пътя. Дори на тези, които се смятат за бесмъртни. Че тях не ги е еня за някой си сайт, ясно е, но че аз бих могъл да се науча от чуждите грешки, когато се опитвам да ги забелязвам повече, и това е вярно, поне за мен самия. За теб не знам. Иначе за банера... Ще гледаме да го сменим с по-хубав, спокойно.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Всъщност регистрационните номера сами по себе си не представляват лични данни. Това е просто регистрационният номер на автомобила, той е публична информация и всеки може да си го снима когато и по колкото му е кеф.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

а ти кой си .. шефът на лошите ли
затваряш си прозорчето и не го чуваш
затваряш си прозорчето и не го чуваш
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Има опция да се изключи? Поне на стандартния скин?!
Сори, че така реагирах. Знам, че има копче за изключване, но при мен не работи от както тоя гнусен чат съществува.
Принуден съм да чувам тва цъкане ПОСТОЯННО....
Принуден съм да чувам тва цъкане ПОСТОЯННО....

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Настройките на чата поначало са зададени с изключен звук. Нали помните как когато Димо го пусна доста хора се оплакваха от звука и заради това. Предполагам че може да е или от скина (аз също съм със стандартния), или от браузъра.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Мдда...получаваше се и от предишния ник, затова може да е от скина (който никога не съм пипал/променял и т.н.) или от браузъра (който е "Мозила" и е възможно най-масовия)...
Чат-пат спира...и след това пак почва да цъка...без да пиша в чата или да променям вече изключеното положение на звука...
Чат-пат спира...и след това пак почва да цъка...без да пиша в чата или да променям вече изключеното положение на звука...