Ей сега за Алжир - Словения -" постната футболна продукция "
Пък де да знам, де, аз ги гледам веднъж на 4ри години, може и да не е впечетляващо, ама ми се стори странно.
Модератори: ники, Methuselah
Това 100% го е казал Асен Спиридонов. Той е фен на Матросов, и в снукъра го споменава.HeyGod написа:Код за потвърждение: Избери целия код
Джон Тери не се изплаши и застана като Матросов на амбразурата, за да спре този удар...

Е, то принципно тва е работата на коментаторите. Мен не ме кефи да ми говори за мача между еди кои си два отбора през 1928г.O|OeHukc написа:Спиридонов е един от най-качествените спортни журналисти в БГ и най-забавния.
А тия от БНТ, дето сега коментират мачовете са пълна скръб... Никаква смяна на интонацията, никаква интересна информация по време на мача...
"Нарушение. Жълт картон. Червен." От мача със Сърбия...
Пфахахах...аз съм на работа и няма да е готино шефката да ме види как гледам мачове на LCD-то, та си пуснах svetovno.bnt.bg, ама нещо през 2 мин. лагва. В момента гледам по някъв чуждестранен стрийм и съм лишен от възможността да слушам титаните на мисълта от БНТ1ники написа:Уестли Снайдер продължава да превръща в стрелбище пряк-свободните удари.
+
Лекарите трябва да извършат ремонт върху главата на Хейтинга.