Работа като дистрибутор за нова фирма

Toзи радел предоставя възможност на вас и на фирми да публикуват информация за нуждите си. Бъдещата цел на този подфорум е да стане място за обратна връзка между бизнеса и образованието. Ако имате желание да помагате за развитието му и имате свежи идеи, моля свържете се с нас.

Модератор: fluffy cloud

Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Работа като дистрибутор за нова фирма

Мнение от allshallperish »

Здравейте, предлагам работа, която е свързана с дистрибуторска дейност (нещо тип Орифлейм и Ейвън), но става дума за фирма, която предлага неща за здравето - Herbalife - можете да проучите в интернет как стоят нещата. До края на годината официално ще има седалище в България, с нея се занимават гърци в момента.

За повече инфо на скайпа ми issuesster, имейл - issuesster@gmail.com или тук на ЛС.

Поздрави :)
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Re: Работа като дистрибутор за нова фирма

ПОКАНА
Б И З Н Е С Ш А Н С
Търсят се сериозни и енергични хора, които желаят да създадът собствен бизнес в домашни условия, работейки в часовете, които сами избират!

Печалба с почасово заминание: 100 – 500 ЕВРО!!!/Месец
Печалба с пълно заминание: 500 – 3000 ЕВРО!!!/Месец

Международна фирма влиза официално в БЪЛГАРИЯ
НЕДЕЛЯ , 13/06/2010г. в 11:00 часа преди обяд
В ХОТЕЛ “DEDEMAN”
(бул. Мария Луиза 131, София)
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Бягайте от тази обява.

Това е нещо като секта.Познавам жена, която е задлъжняла с повече от 60 000 лева покрай Хербалайф.
Периш, не ми пука за теб, но и ти бягай от там, колкото можеш по-бързо.

The names of the future are stamping of impatience.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от svetlio.varna »

Хахахах секта, не думай... :lol: Може да познаваш жена, задлъжняла с 60 000 лв., но определено това не е в резултат на дейността й в компанията. Най-вероятно се е освинила с някоя друга дейност и се оправдава с Хербалайф. :salute:
Facebook
Изображение
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Глупав коментар, Селинджър.

Задлъжняването е в следствие на работата й с тях. Нея познавам от дълги години, но иначе има и други хора, които познавам формално, но зная, че в следствие на работата им с компанията и те са задлъжнели.

А това кой на кого вярва си е негов проблем, то няма да е на мой гръб ... аз само предупреждавам глупендерите, които си мислят, че някой ще ги направи богати за годинка, момче. ;)

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

Zahariev написа:Бягайте от тази обява.

Това е нещо като секта.Познавам жена, която е задлъжняла с повече от 60 000 лева покрай Хербалайф.
Периш, не ми пука за теб, но и ти бягай от там, колкото можеш по-бързо.
Yup, имам познат, който също се вътри с доста пари покрай подобни бизнес шансове.

А Светлю, ти не си слагай току-така парите, че накрая няма да има с какво да ходиш на коцерти на Анелия.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от svetlio.varna »

Коментарът ми към съселянина не беше ирония, аз сериозно се изнендадах от отзивчивостта ти. :)

Айде обяснете ми механизма на набутване с Хербалайф тогава. Защото аз съм чел доста за това и знам как работи и знам със сигурност, че е възможно да не изкараш и стотинка, но не можеш да загубиш нищо, защото не правиш никакви инвестиции. Знам и за доста хора, които работейки в тази компания са пробвали да въртят разни далавери и накрая са си го намерили, или са задлъжняли или дори мисля че има и осъдени вече. А за Анелия пари не ми требат! Тогава е студентскио парти в Плаза, вход свободен :cheers:
Facebook
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Zahariev написа:Глупав коментар, Селинджър.

Задлъжняването е в следствие на работата й с тях. Нея познавам от дълги години, но иначе има и други хора, които познавам формално, но зная, че в следствие на работата им с компанията и те са задлъжнели.

А това кой на кого вярва си е негов проблем, то няма да е на мой гръб ... аз само предупреждавам глупендерите, които си мислят, че някой ще ги направи богати за годинка, момче. ;)
Работиш толкова, за колкото мислиш, че трябва да получаваш. Аз лично печеля от това, за сега. В Гърция хората наистина забогатяват, аз лично познавам хората. Просто е абсурд да задлъжнееш с 60 000лв, трябва да си много тъп за това.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

добре де дай малко повече инфо
как така дистрибутор а работиш от вкъщи :roll:
какви пари взимаш
за колко време работа
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Някога преди мноооого години попаднах на тяхна обява във вестник и отидох на някаква среща.
Хич не ми допадна.
Мултилевъл маркетинг. Само това ми стига, за да се откажа от подобни бизнесшансове.
Публикувай отговор

Обратно към “Работа, стаж и кариера”