Салатииииииии
Всичките ги обичам
Напоследък хич не ги обичам тези с шунките по простата причина, че в заведенията шунката винаги е супер гадна, обаче ако е пилешко месце е добре
Снежанката много я обичам и мешаната ^^ Заради печените чушки. И особено ако имат заливка е още по-добре.
ммм ммм
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното." click me!! ---> http://z0r.de/63
Ама "истинската" руска салата нали знаете, че няма нищо общо с това, което се продава, а още повече с Русия. Всъщност рецептата е френска и името й е Оливие!
Няма моркови!!! И 50% от съдържанието не са картофите Готви се със варено пилешко месо и пресни краставици. Често се поднася и с нарязани в нея ябълки, но това вече си е руски привкус
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Ооо, обожавам салати! Страхотна тема. Най-вече шопска с много сирене и много подправки. Също зелена салата с варени яйца и много оцет Иначе снежанката също много я уважавам. Абе, изобщо всякакви салати.
аз си правя една по рецепта на доведената ми баба .. макарони (от ония на панделките ), царевица, зелени маслини, пушени гърди на кубчета .. това объркано с много майонеза .. като поседи малко в хладилника става
пп не е за хора които спазват диети
Мм, аз обожавам европейската салата със царевица, краставички и някакъв млечен сос А майка прави една подобна която включва същите неща + ролца от раци и е божественаа. Салатитеееее rock!
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
За мен шопската е класиката и най-добрата салата! Обожавам яяяяяя!
И зелена много обичам. Като цяло обичам всякакви салати и не мога да живея без да ям салатааааа.
Маруля+риба тон+царевица (може и с екстри);
Домати+сирене ( );
Домати+краставици+сирене+царевица (ям най-често, не се казва никак );
Ролца от раци+майонеза+царевица (може и домат);
Маруля+репички+лук;
Не обичам салати от кутийки (с изключение на някои снежанки и катъка със сирене, което пак не е много салата )