Мнения за модераторския екип 2

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Re: Мнения за модераторския екип 2

Мнение от Norwegian Wood »

svetlio.varna написа: И стига с тва мрънкане! Не питай какво форумът ще направи за теб, а какво ти ще направиш за форума!
МНОГО ГОЛЯМ! :mrgreen:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ваня, малко си субективна. Активните модератори не сме само един-двама. Да, и според мен може да се желае повече, но положението не е чак толкова зле, наистина.

А ако ще говорим за Светльо, до момента няма случай, в който да съм му подала сигнал за нещо и той да го е игнорирал или да се е забавил неуместно дълго.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

:lol:
Дали е хубаво, че се разпознаваш в неадресираното ми мнение, м? :wink: Да ти припомням ли флъдските теми от сорта на "Къде изчезна Петя"? :P Пък и точно с Иринка НИКАК не се заяждам – тя е точно единият от въпросните модове, които вършат работа, макар и инкогнито :wink: . Каквото е могъл да ми даде форумът, съм си го взела отдавна, към момента той е изчерпан и откъм свежи теми, и откъм потребители, но най-вече откъм модове :mrgreen:
Иначе ти желая успех в стопанисването, момче, хубаво е, че си вярваш! :cheers:
Силве, добре де, трима сте :lol: . Но това не променя факта, че нямате права във всички раздели, което отново е в ущърб на форума като цяло.
Хайде, со здраве и с пожелания за по-твърди мерки в борбата със спама. :albino:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ако форома е Галактическата империя - то следва, аз да съм Йода....

Но стига метафори, хората правят квото могат, задоволително, незадоволително - оплаквания винаги ще има. Не мислете, кой какво прави, а вии какво правите? Моята работа си е опечена, аз съм дал на Форона (с главно Ф) доста, и в бъдеще ще давам. Той на мен ми е дал само информация за един изпит през 2008г. януари месец. Толкова, баланса е странен, но моята нативитетна същност не ми позволя да алчнея мазно-мазно.

Затова имам и една неадресирана покана, който желае да си попълни трите имена и фак. номер и да я изпълни: Ако не ви кефи форома, форонците, форонмодовете или примерно Светльо, сте свободни да напуснете с нарочна тема и право на 3 коментара в нея. Раздел - по избор! Само не в скрития. Там не може! Без 1 форонец, форона може да оцелее.. Без 2 също. Може (по логиката на арит. прогресия) - и без 200-300... Правете му сметката!

И за тези от вас, за които ПАТОС е гръцки остров - вижте в жужъл....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Blood Countess написа:...
Преувеличаваш. Све е съвестен мод, може би защото още е нов :)
А ако някой очисти тази тема няма да е лошо :arrow:
оттук надолу е просто...а аз се чудих как е направила 3 страници..
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 00#p739800
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от svetlio.varna »

Blood Countess написа:...
Не обичам дървени философи, дай доказателства по същество. Ти каза, че не си върша работата като модератор, че съм привлякал в екипа накакви протежета и че спамя в НЕ-ФЛУУД темите (темата за Петя си беше флуудърска, както ти самата каза), и ако може примерът да е от времето след като станах мод, нали ме критикуваш именно в качеството ми на такъв.
Facebook
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ваня, призовавам те да разграничиш личните си пристрастия или неприязън от обективната действителност. Дотук Светльо си върши работата като модератор добре. А това дали ти харесва е отделен въпрос, който в контекста на темата е без значение.

Знаеш ли какво правя аз, когато почувствам, че форумът се е изчерпал откъм теми? Отварям нови. Сещаш ли се за старата китайска мъдрост за мрака и свещта?

Щом форумът се е изчерпал откъм потребители, а и откъм модове, да вземем да се гръмнем, а?

Иначе се радвам, че си си взела, каквото ти е трябвало от форума. Значи поне сме били полезни с нещо, преди да се изчерпаме. А сега, след като вече не сме ти потребни, можем спокойно да се отправим към бунището на историята.
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Нарочно ли в някои раздели (потребители, предложения и работа и стаж) няма модератори?
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Ваня, няма да коментирам мнението ти, но ако целта ти е била да обидиш модераторите - успя.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Kristo написа:Абе дайте и на Вечен Студент модераторски права, да спре да мрънка и той, че ни писна вече...
Кристо, вземи си намери едно гадже, малко да се поулабиш, че нещо много си се натегнал!
Мила написа:Ваня, няма да коментирам мнението ти, но ако целта ти е била да обидиш модераторите - успя.
Темата се казва "Мнения за модераторския екип". Адашката просто си казва мнението, в което не видях нищо обидно. Щом не ви харесва да има такава тема - изтрийте я цялата! Малко е лицемерно, първо да отваряте такава тема, а после да се сърдите на написаното в нея. Абе, детска му работа...
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Вечен студент, изобщо не става дума за това, че не мога/можем да преглътнем критики - можем и още как, когато са градивни. В случая не говорим за такава. Както и да е, нямам нито времето, нито желанието да навлизам в този спор отново.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

Абе казах ви, направете ме мен модератор, та като се оплакват хората да има за какво :lol:
Иначе Ваня не прави градивна критика, а злобее. Това трябва да си сляп, за да не го видиш.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Lord написа:Нарочно ли в някои раздели (потребители, предложения и работа и стаж) няма модератори?
Ъм... там май действат глобалните модове.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

вечен студент написа:
Kristo написа:Абе дайте и на Вечен Студент модераторски права, да спре да мрънка и той, че ни писна вече...
Кристо, вземи си намери едно гадже, малко да се поулабиш, че нещо много си се натегнал!
Ако това ше помогне, да не се репчиш толкова, направо 2-3 ше си хвана, ше стана мюсюлмани (или мормон) и ше връткам по няколко, само и само да не ни занимаваш с твоите измишльотини...

Но ако го казваш, без реално да се поправиш, като си хвана, ще съм ти много обиден...

А аз имам и градивно предложение към ВАС:

- Кулинарен раздел: всеки ще може да си пуска теми с въпроси, или с рецепти, или просто със снимки, какво сте приготвили. Там ще преместим темата "Какво ядохте последно?" и подобни. Ще е хем информативен раздел, хем няма да е сериозен или академичен, предполагам ще е лесен за модериране, защото там конфликти няма да има, просто няма как да се родят. А и ще може човек да убие излишни минутки в четене на това, какъв коктейл е направил Пора или Камел каква домашна гозбица ни споделя, която да пробваме и ние. Ще има и теми с мнения за различни ресторанти, като ниво на готвене и анкети (примерно) за най-любима салатка или супичка...

Помислете над това!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
_Stella_
Паисий
Специалност: Международни отношения

Мнение от _Stella_ »

Аз смятам, че Светльо и Мила си вършат работата идеално! :) Не малко пъти съм виждала едитнати мнения от Светльо, следи си разделчето, а Мила ни се кара с право, защото доста често форонците прекаляваме със спама и тя го почиства. Звучи много детинско мнението ми, но те двамата ми направиха впечатление :wink:
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.

Международни отношения, I курс
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”