Твърде голямо внимание отделяш на външния вид, струва ми се. Ако не преценяваше учителките по правилната форма на задника им, може би нямаше да си се издънил в ученето и да хвърляш къчове сега.vankataa написа:Не съм доволен от ОТ, особенно от историята съжалявам, че изгубих толкова време и средства. Преподавателката беше някаква. Не ми допадна нито начина на обясняване нито самото и излъчване. Толкова са изолирани и ограничени, че незнам с какъв конкурс ги подбират тези
като тая
ли каква беше някаква
. Незнам какво толкова се превъзнасяте всичко си зависи от желанието и възможността за учене. Добре е предварително да проучите преподавателя и по добре да не е от ОТ. Успех на всички!
Уважавам мнението ти, но употребата на използваните от теб изразни средства не се толерира от модераторския екип. Персоналните обиди и квалификации по отношение на преподаватели също са недопустими. Въпреки това имаш право на мнение и постът ти нама да бъде изтрит, а само редактиран.
svetlio.varna
Преподаваха ми две учителки, едната от които беше визираната от теб. За моя радост тя влезе само в няколко урока - моя радост, забележи. Жената е професионалист и страхотна преподавателка, но не е точно моят тип, защото е малко по-строга и всискателна, отколкото съм способен да понеса. С други думи - предпочитам по-голямата свобода и самото учене да бъде оставено по-скоро на моята съвест, отколкото да ме преследват със задължения: като не съм свършил нещо - не съм, за мен си е, толкоз. Тя просто следеше всичко да се изпълнява изрядно, докато другата учителка - Поли - предоставяше нещата в твои ръце. С това ти казвам, че всеки има някакви лични предпочитания, но да правиш генерализации на базата на тези лични предпочитания е силно неуместно.
В ОТ няма учител, който да не те подготви качествено, ако и ти самият имаш някакво желание за това. Останалите тук може и да увъртат, за да не те нарекат директно "тъпак", но просто няма как да ме убедиш, че ти притежаваш "желанието и възможността за учене", които биват спънати от преподавател в частна фирма (и то толкова реномирана като ОТ, за която досега не бях чул и едно оплакване), честно, брато. Защото може и да не ти харесва стилът на преподаване, но за амбициозен човек това рядко е пречка.
Бтв, 'що не си пуснеш една снимка в съответната тема, да те видим какъв си 'убавец при това смело раздаване на оценки за физическите данни на преподавателките?