ВАЖНО!!! За изпусналите сроковете за записване за изпит!!!

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

ВАЖНО!!! За изпусналите сроковете за записване за изпит!!!

Мнение от svetlio.varna »

ВСЕ ОЩЕ СЕ ПРИЕМАТ ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗПИТИТЕ!!!

Срокът за подаване на документи за изпитите изтече, той беше до 21 май 2010 г. Вероятно в регионалните бюра в страната документи не се приемат, но в Ректората в София на 1 и 2 юни все още са приемали документи за някои изпити. Ако сте изпуснали срока за записване, непременно проверете дали се приемат документи все още за вашия изпит.

Виж тук :arrow: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 25#p737625

Току-що говорих с едно момиче, което преди 10 мин. си подаде документите за изпитите. Единственият изпит, за който не се приемат документи, е изпитът по френски тази неделя. За останалите изпити все още се приемат документи.

Съветвам всички изпуснали сроковете да се мобилизират и още днес/утре да се появят в Ректората.
Таксата се плаща в Паричен салон, а самото записване става в стая 228 на първия етаж в северното крило.

И в момента в Паричен салон щъкат зайци, така че информацията е сигурна :wink:

ЗА ИНФОРМАЦИЯ: (02) 9308466 - Учебен отдел на СУ (стая 228, Ректорат, Северно крило, 1 ет.)
Facebook
Изображение
Аватар
Elizabeth_
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: ВАЖНО!!! За изпусналите сроковете за записване за изпит!

Мнение от Elizabeth_ »

Мерси много за информацията :wink:
Аватар
_Stella_
Паисий
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от _Stella_ »

Elizabeth_ написа:Мерси много за информацията :wink:
Елизабет, това е твоята златна възможност! :) (хаха, казах го баш като в някаква телевизионна игра) Успех и стискам палци! =)
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.

Международни отношения, I курс
Аватар
Elizabeth_
В началото бе словото

Мнение от Elizabeth_ »

Мерсииии......... направооооооо сърцето ми :bounce: :colors: Чудя се обаче, защо всичко е толкова сложно? Сега ще трябва да прата сигурно копие от лична карта и пари на 1 познат, защото утре съм на работа до 3... няма да мога да успея а в събота едва ли работят... как по точно се процедира, когато трябва друг човек да ме запише? :?:
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

Пълномощно не ти трябва. Не е лошо да му дадеш личната карта, но мисля, че няма да я искат. Иначе отива, попълва ти данните, плаща и всичко е точно ;)
Компютърни науки I курс
Аватар
Elizabeth_
В началото бе словото

Мнение от Elizabeth_ »

Еми разбрали сме се да му прата по факс копие от лична карта и така, дано стане :) Ще полудея вече :lol: После ще го отпразнувам като втория ми най - голям шанс в живота, а после ще си доуча :drunken:
Аватар
Elizabeth_
В началото бе словото

Мнение от Elizabeth_ »

В петък не е могло да се записва, но са казали, че ще има съвет дали да удължат срока.. наистина последен шанс за заплеси като мене.. според мене е по - вероятно да го удължат, защото е в техен плюс, ама не знам де...
Аватар
ivankz
От дъжд на вятър
Специалност: Политология

Мнение от ivankz »

Обадих се и питах дали тази седмица мога да се запиша,отговориха ми че трябва да отида до зала 228,за да попитам там.От централна Б-я съм и няма как да отида само за да попитам.Ако се приемат документи все още,би ли ми известила за това :)
Благодаря предварително! :)
Tell me why are we so blind to see
that the ones we hurt are you and me...
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Посетих 228 преди 5 минути. Информацията, която ми предоставиха, е следната: официално документи вече не се приемат. Неофициално, който се интересува, лично трябва да отиде в 228 и да попита (демек, приемат се все още). Едно момиче след мен си подаде документите за изпита но немски език. За английския, доколкото разбрах, в петък са приемали документи все още. Едно момиче се е записало в петък за изпита по английски :arrow: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 25#p738325 Не знам за този изпит дали все още се приемат документи, все пак изппитът е тази неделя, но още не е излязло разпределението по зали. За историята изрично ми казаха, че документи се приемат.

За всички останали изпити документи се приемат със сигурност!!! Ако все още не сте се записали за изпит побързайте, след като излезе разпределението по зали, документи вече няма как да бъдат приемани!!!
Facebook
Изображение
player
В началото бе словото

Мнение от player »

И аз изпуснах срока за записване и един приятел може да отиде в София най-рано утре в 228 стая да ме запише. Изпитите, на които искам да се явя, са Английски и Математика. Утре той дали ще има шанс да ме запише за Английски или вече е спряно за този изпит, а как стоят нещата за Математика? Също той трябва ли да плати таксата в БНБ или може все още директно в Паричния салон в университета. И ако не успея да се запиша за Английски, но успея за Математика, мога ли да кандидатствам за специалност Икономика само с оценката от изпита по Математика и матурата, която съм държал по Английски?
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Досега нямам сведение някой да си е платил таксата в БНБ, все пак това не е търговска банка :)
Плаща се в Паричния салон или в коя да е търговска банка (ПИБ, Експресбанк, ДСК - няма значение).
За математиката със сигурност няма да имаш проблем. За английския е много деликатен моментът, понеже разпределението по зали трябва да излезе до 3-4 дена. В сряда миналата седмица за френски вече не се приемаха документи. Може да звъннеш един телефон днес, но неофициалната информация я дават само тет-а-тет в 228.
Facebook
Изображение
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

player написа: И ако не успея да се запиша за Английски, но успея за Математика, мога ли да кандидатствам за специалност Икономика само с оценката от изпита по Математика и матурата, която съм държал по Английски?
За съжаление не. В СтФ не се приемат оценките от матурите.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Facebook
Изображение
player
В началото бе словото

Мнение от player »

shayne написа:
player написа: И ако не успея да се запиша за Английски, но успея за Математика, мога ли да кандидатствам за специалност Икономика само с оценката от изпита по Математика и матурата, която съм държал по Английски?
За съжаление не. В СтФ не се приемат оценките от матурите.
Мерси за информацията.
Ако се явя само на изпита по Математика, коя специалност смятате е най-добра да запиша нея?
Пробвам от един час телефона в стая 228, но никои не ми вдига, за да разбера дали е спряно записването за Английския. Ще продължа да им звъня. :wink:
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Хммм, никой не ти вдига? Възможно ли е да е друг номера вече? :? Я пробвай да звъннеш в централата и помоли оттам да те свържат: (02) 9308 200 :idea:
Facebook
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”