МАТУРИ 2010 - РЕЗУЛТАТИ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- deliriummm
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Re: МАТУРИ 2010 - РЕЗУЛТАТИ
Аз имам 88т. и оценката ми е 5.81,а не 5.85.
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Отиваш в училище и търсиш класната или директора си..julKATA написа:Кога може да си проверим работите?
-
Ivan Stanchev
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Не бе.Имаше един сайт дето имаше детайлна статистика по предмети и училища.
- Ifff_ka
- В началото бе словото
- Специалност: kandidat-student
лелеее наистина не знам какво е това оценяване,как може на един и същ брой точки да има 2 различни оценки ужас !!!deliriummm написа:Аз имам 88т. и оценката ми е 5.81,а не 5.85.
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Споко, и аз миналата година по БЕЛ имах 88 точки= 5,81deliriummm написа:Аз имам 88т. и оценката ми е 5.81,а не 5.85.
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
- TourNoir
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
deliriummm написа:лелеее наистина не знам какво е това оценяване,как може на един и същ брой точки да има 2 различни оценки ужас !!!Ifff_ka написа:Аз имам 88т. и оценката ми е 5.81,а не 5.85.deliriummm написа: На матурата по БЕЛ моите точки са 86 и имам 5.75 ,а моя съученичка има 88т. и има 5.85
на 1 грешка 5 стотни отнемат ,така излиза хахахахах![]()
![]()
Какво толкова има за разбиране - приятелката ти не ти е казала резултата си правилно. Ако се поразровиш по-назад в тази иначе не толкова голяма тема ще забележиш, че 89 точки например са 5,84. Даже не знам как се получава 5,85, може би с 89,25 точки o_O
And fat boy says: "Wouldn't it be nice
if I could melt myself like ice?
Or outrun my skin and just be pure wind..."
Oh, fragile flame,
sometimes I feel the same...
if I could melt myself like ice?
Or outrun my skin and just be pure wind..."
Oh, fragile flame,
sometimes I feel the same...
Интересно ще ми е, да се съпоставят резултатите от матурите, със резултатите от олимпиади. Тая задължителна матура по БЕЛ, доста ощетява МГ-тата, та съответно доста силни гимназии на международно ниво - СМГ и НПМГ са изненадващо назад в класациите.
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Добра идея.Dimmz написа:Интересно ще ми е, да се съпоставят резултатите от матурите, със резултатите от олимпиади. Тая задължителна матура по БЕЛ, доста ощетява МГ-тата, та съответно доста силни гимназии на международно ниво - СМГ и НПМГ са изненадващо назад в класациите.
Лично аз на олимпиадата изкарах доста по-висока оценка по история,отколкото на матурата,което ми е много странно и ще ходя да си гледам матурата...
- Ifff_ka
- В началото бе словото
- Специалност: kandidat-student
Такъв вариант има да не ми е казала правилно,но ние лично бяхме до училище да си видим точките преди още да са излязли резултатите в оценкиTourNoir написа:deliriummm написа:лелеее наистина не знам какво е това оценяване,как може на един и същ брой точки да има 2 различни оценки ужас !!!Ifff_ka написа:Аз имам 88т. и оценката ми е 5.81,а не 5.85.deliriummm написа: На матурата по БЕЛ моите точки са 86 и имам 5.75 ,а моя съученичка има 88т. и има 5.85
на 1 грешка 5 стотни отнемат ,така излиза хахахахах![]()
![]()
Какво толкова има за разбиране - приятелката ти не ти е казала резултата си правилно. Ако се поразровиш по-назад в тази иначе не толкова голяма тема ще забележиш, че 89 точки например са 5,84. Даже не знам как се получава 5,85, може би с 89,25 точки o_O
- what_is_love
- Драскач
- Курс: трети
Моите точки са 90 и имам 5,86...и аз много се чудя на оценяването,защото излиза,че 1-2 точки вдигат с 1 стотна 
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
Аз пък имам 90 точки и имам 5.99
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Ееее, ти пък...Аз имам 94 и имам 5.98. Нещо не си си видял точките както трябва. Вземи погледни по-хубаво 
Компютърни науки I курс
Зависимостта между точки и оценка не е линейна. С други думи не отговарят н стотни на м точки, а просто оценките се нагласяват така, че да съответсват на представянето на ученика спрямо общото. А как именно е "така", се определя чрез редица статистически подходи.
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Добре, значи аз имам 94 точки и 5.98, той има 90 точки и 5.99 . И той има по-висока оценка не защото има повече точки(дори и равен няма) от мене, а защото статистическите подходи твърдят,че е по-добър...Мхм, интересно изказване 
Компютърни науки I курс
- what_is_love
- Драскач
- Курс: трети
Ми браво на тях...бравос...3-та година матури и още не са направили свястно оценяване
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!