E, той попада в категория "Ставреви". При мен всички избухнаха в смях, когато дръпна обратно завеската като пичFloWersOfEviL написа:Багатур, ти добре всички ги нареди, ама забрави човека, който направи серията - ХАРИ!
Стъклен дом
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Стъклен дом
Strength and honor.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ах, да сега видях, че в множествено си го написал.
Но се съгласи, че му трябва отделна категория.
Това със завесата беше.. Ле'ле! Не мога да го опиша даже. Просто..
му правя.
А на края на серията, а ?!!? А? И как й проговори на ТИ на Елена?! Леле. Ъген -
Но се съгласи, че му трябва отделна категория.
Това със завесата беше.. Ле'ле! Не мога да го опиша даже. Просто..
А на края на серията, а ?!!? А? И как й проговори на ТИ на Елена?! Леле. Ъген -
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Е твае вече нещо хубаво...аман от бози, глистопади, турски и мексикански сериали! Крайно време беше да направи мнещо по-добро от другите, нещо хем българско, хем по-добро от чуждите боклуци! Евала.
А искам да се похваля че видях А.Аргиров на живо - в сериала е барманът Коки - та видях го миналия петък и съм много доволна от това! хехе!
А искам да се похваля че видях А.Аргиров на живо - в сериала е барманът Коки - та видях го миналия петък и съм много доволна от това! хехе!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- Bagatur
- Легендарен флуудър
След края на лятото няма да има Глистопад(поне не в prime time-а), защото ще излъчват Стъклен дом от понеделник до петъкThe_Viper написа:Е твае вече нещо хубаво...аман от бози, глистопади, турски и мексикански сериали!
Strength and honor.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Да да, и в турция ще го пускат от есента доколкото разбрах.
А иначе вместо обещантие 10, ще гледаме 11 епизода преди паузата - това са последните новини от фейсбук! ура!
А иначе вместо обещантие 10, ще гледаме 11 епизода преди паузата - това са последните новини от фейсбук! ура!
And I keep...
And I keep...
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
http://www.btv.bg/seriali/glass-home/vi ... n_dom.html
А не, не, не! Тия направо ме разбиват. Ето и още:
http://www.btv.bg/seriali/glass-home/vi ... kadar.html
А не, не, не! Тия направо ме разбиват. Ето и още:
http://www.btv.bg/seriali/glass-home/vi ... kadar.html
- Bagatur
- Легендарен флуудър
Strength and honor.
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Много слаб 9-ти епизод. Толкова слаб, че чак яд ме хвана. Трябваше 2 седмици да го правят, ако се налага, но да няма такива глупости в него.
Как и защо нападателите си показват лицата пред Дани? Първо с маска, после без маска, след като изрично знаят от шефа че трябва да връщат заложника? Ае стига бе. Че го и фраснаха по главата. То и ролята им е да са малоумни, ама чак пък толкова...
А да, то щели и да го заравят
Да, 100%-та така ще стане. Бахти простотията.
Боряна пък ми беше тооооолкова изкуствена, че направо... Не се справи с ролята на истерична майка. Сцените с разтревожената и приятелка така ме издразниха, така накъсваха неприятно напрежението.
Тия двете кифли пък на шопинг терапия и гаджета докато общото им гадже е отвлечено? И се кикотят, и се подхилкват, и номера въртят. Сдобриха, ей така?! Ае стига бе. То ясно че трябва и младичките да вържем пред екрана, ама тоолкова сапунено... можеха да изчакат 1 епизод.
Камен хвърли парите без изобщо да пита за момчето, без да иска да го чуе по телефона.
И още сума ти гафове забелязох на първо гледане още. Дано се вземат в ръце, досега не са били толкова зле.
Вергов, Маринова и Кръстанов играят отлично, но двете кифли и Боряна тотално ми развалиха ми съспенс-а. Това са силни сцени, едва ли се снимат лесно. По-добре да го забавят епизода, но да бъде изпипан.
Имам чувството, че сценария се изменя на момента. Така пробваха и в Lost, хич не им се получи.
Как и защо нападателите си показват лицата пред Дани? Първо с маска, после без маска, след като изрично знаят от шефа че трябва да връщат заложника? Ае стига бе. Че го и фраснаха по главата. То и ролята им е да са малоумни, ама чак пък толкова...
А да, то щели и да го заравят
Боряна пък ми беше тооооолкова изкуствена, че направо... Не се справи с ролята на истерична майка. Сцените с разтревожената и приятелка така ме издразниха, така накъсваха неприятно напрежението.
Тия двете кифли пък на шопинг терапия и гаджета докато общото им гадже е отвлечено? И се кикотят, и се подхилкват, и номера въртят. Сдобриха, ей така?! Ае стига бе. То ясно че трябва и младичките да вържем пред екрана, ама тоолкова сапунено... можеха да изчакат 1 епизод.
Камен хвърли парите без изобщо да пита за момчето, без да иска да го чуе по телефона.
И още сума ти гафове забелязох на първо гледане още. Дано се вземат в ръце, досега не са били толкова зле.
Вергов, Маринова и Кръстанов играят отлично, но двете кифли и Боряна тотално ми развалиха ми съспенс-а. Това са силни сцени, едва ли се снимат лесно. По-добре да го забавят епизода, но да бъде изпипан.
Имам чувството, че сценария се изменя на момента. Така пробваха и в Lost, хич не им се получи.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мда, съгласна съм.
Стана ми странно, кото се показаха без маски, стана ми странно, като гледах нескопосания опит за бягство на Дани и особено как го видяха в дребното огледалце на мотора..
Камен и парите - също. Хвърля без да е сигурен, че е жив Дани.
И Боряна ми беше изкуствена - още на рекламата. Елена също чат-пат - особенно като се заяжда със секретарката. Ставрев и той малко, като се прави на ядосан, особено на Хари. Нооооо! Нека им дадем шанс! Личи си, че се стараят да го изпипват.
Стана ми странно, кото се показаха без маски, стана ми странно, като гледах нескопосания опит за бягство на Дани и особено как го видяха в дребното огледалце на мотора..
Камен и парите - също. Хвърля без да е сигурен, че е жив Дани.
И Боряна ми беше изкуствена - още на рекламата. Елена също чат-пат - особенно като се заяжда със секретарката. Ставрев и той малко, като се прави на ядосан, особено на Хари. Нооооо! Нека им дадем шанс! Личи си, че се стараят да го изпипват.
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
На мен пък ми хареса последният епизод, само това със заравянето ми се стори много не на място, нали трябваше да го връщат Дани, най-логично беше да го пратят в болница просто...все ще намерят начин как да стане...
А за маските, еми то идеята беше Дани да не вижда мястото където е, както и Вергов, пък за тях не мисля че е такъв проблем ако ги види...
Камен пита за Дани, казаха му че вечерта ще го върнат, какво повече може да направи човека, гръмнала му беше главата...
А за маските, еми то идеята беше Дани да не вижда мястото където е, както и Вергов, пък за тях не мисля че е такъв проблем ако ги види...
Камен пита за Дани, казаха му че вечерта ще го върнат, какво повече може да направи човека, гръмнала му беше главата...
- Bagatur
- Легендарен флуудър
Единствено ме издразни как понякога минават от една сцена на друга за стотни от секундата. Още не си почувствал някой по-силен момент и прас - айде от апартамента в мола при някой друг(примерно). Добре че се случва доста рядко, иначе серията си беше много добра 
Strength and honor.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Преди малко гледах последния епизод, добре беше. Ех, тази Сияна, много гадно се получи с нея, ама пък Христо яко кърти как се държи с Елена
- Кафето в офиса е безплатно.
Ахахахахаха.
А Дани, тамън го гледаш седи в бара, осъзнава, че е леке и кво прави? Поредната глупост, да кара майка си да прави такъв избор.., ма нали интрига трябва да има..
Нали септември тръгва пак? Can't wait!
П.П. Оказва се, че и Ставрев има малко име, а?
- Кафето в офиса е безплатно.
Ахахахахаха.
А Дани, тамън го гледаш седи в бара, осъзнава, че е леке и кво прави? Поредната глупост, да кара майка си да прави такъв избор.., ма нали интрига трябва да има..
Нали септември тръгва пак? Can't wait!
П.П. Оказва се, че и Ставрев има малко име, а?
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Да, да... и аз вече нямам търпение, най-вече заради участието на Асен!! Знаех си, че ще е той!FloWersOfEviL написа:Нали септември тръгва пак? Can't wait!
And I keep...
And I keep...