И отваряш веднага?Joyride написа:аз лично направо не мога да устоя на реплика от рода " Хубави крака. В колко отварят? " хаха![]()
П.С. Много хубаво бебе, да не е резултат от горната реплика?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
а ако е непозната??? Питаш я как се казва и се връщаш след 5 мин ли?D-ToX написа:Аз винаги питам някой как се казва момичето и след това отивам и случайно казвам че любимото ми женско име е неиното и я заговарям
[Какъв е тоя шрифт-извади ми очите
малиии....ми ти направо питай "Кукле, у нас или у вас?"Banana написа:Аз винаги съм бил директен !
Примерно отивам "Здрасти току що ти хвърлих едно две оченца хареса ми искаш ли да отидем на кафе някой път ?" и това е като върже върже като не здраве да е !
Ама той предлага да идат на кафе... не е казал: "Хайде да идеме да гледаме някой филм в нас..."Berserker написа:малиии....ми ти направо питай "Кукле, у нас или у вас?"Banana написа:Аз винаги съм бил директен !
Примерно отивам "Здрасти току що ти хвърлих едно две оченца хареса ми искаш ли да отидем на кафе някой път ?" и това е като върже върже като не здраве да е !
И отваряш веднага? Ох, извинявай, не можах да се сдържа. Това не е заяждане и не съм злобна)
П.С. Много хубаво бебе, да не е резултат от горната реплика?
както съм го чула от устата на някой това (отравено по мой адрес де) така е с 2-3 зъба по-малко, вечно съжаляващ, че ме е срещналBerserker написа:един приятел от по-Западна бг твърдеше че била мн вървежна репликата "Кифле сакаш ли да те гнявим?" Надявам се никога да не срещна девойчетата които са му връзвалиeveryday_ написа:има култови реплики
![]()
![]()