Матури 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
Re: Матури 2010
Извинявам се за тъпия въпрос, обаче ми се провали ходенето в чужбина и искам да питам 21 май ли е последния срок за подаване на документи за явяване на изпит ?
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Опасявам се, че даbuschemy написа:Извинявам се за тъпия въпрос, обаче ми се провали ходенето в чужбина и искам да питам 21 май ли е последния срок за подаване на документи за явяване на изпит ?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
е то като слушам съучениците си... 6.93 са изкарали едва ли неThe_Soldier написа:Статистиката, която съм изпратил е била от 2008 г.Crippled Alice написа:средният успех по италиански – 5,76;
![]()
![]()
![]()
![]()
мамини сладки преписвачиВеднага щом видях дадата на публикация си изтрих поста, но май е било съвсем малко късно
няма край с този фарс... аз поне си хапнах шоколадче
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Crippled Alice написа:е то като слушам съучениците си... 6.93 са изкарали едва ли неThe_Soldier написа:Статистиката, която съм изпратил е била от 2008 г.Crippled Alice написа:средният успех по италиански – 5,76;
![]()
![]()
![]()
![]()
мамини сладки преписвачиВеднага щом видях дадата на публикация си изтрих поста, но май е било съвсем малко късно
![]()
няма край с този фарс... аз поне си хапнах шоколадче
Пф. Аз няма да коментирам. Най-мразя като някой ми се похвали, че е преписал или си е подсказал и после има колкото мен. Иде ми...не знам. А те повечето точно така направиха... в нашата стая никой не си позволи да гъкне!!! Кой пък има 6.93 или 5.93 по-скоро? Ще го смачкам!(ако е от "знаещите" ест)
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
ахаха Сти, спокойничко, гледай си лятото и се кефи 
- _Stella_
- Паисий
Мхм, това и смятам да направя. Само Мусолини да ми се разкара, че ми писна от него!Crippled Alice написа:ахаха Сти, спокойничко, гледай си лятото и се кефи
П.п: Чергова ми звънна да ме поздрави лично
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
е евала, че поне ти знае името
тя май не подозира дори, че уча в това училище 
- _Stella_
- Паисий
Хахаха, ти пъкCrippled Alice написа:е евала, че поне ти знае иметотя май не подозира дори, че уча в това училище
The_Soldier написа:Опасявам се, че даbuschemy написа:Извинявам се за тъпия въпрос, обаче ми се провали ходенето в чужбина и искам да питам 21 май ли е последния срок за подаване на документи за явяване на изпит ?
Мерси
ПС: Корекция на тъпия въпрос
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Можеш да кандидатстваш с оценката от матурата. С оценката от друг ВУЗ не можеш, поне не и на първо и второ класиране. Платено обучение все още няма.buschemy написа:The_Soldier написа:Опасявам се, че даbuschemy написа:Извинявам се за тъпия въпрос, обаче ми се провали ходенето в чужбина и искам да питам 21 май ли е последния срок за подаване на документи за явяване на изпит ?
МерсиДа продължа с тъпите въпроси, но понеже ме нямаше и не съм запознат, някой знае ли как стоя нещата с това платено обучение и ако може да разясни малко ? Благодаря предварително.
ПС: Корекция на тъпия въпросможе ли да кандидатствам с оценките от друг ВУЗ ил с тези от матурите извинявам се за тъпите въпроси, но ми е голям проблем и не ми се иска да губя година.
-
Ivan Stanchev
- В началото бе словото
5.77 БЕЛ
5.88 АНГЛ. ЕЗИК
Като се има предвид, че не съм научил един анализ по БЕЛ, а по английски специално за матурата направих само 3-4 лисънинга предния ден, и не съм преписал абсолютно нищо на нито една от матурите, аз съм много доволен от резултатите.
5.88 АНГЛ. ЕЗИК
Като се има предвид, че не съм научил един анализ по БЕЛ, а по английски специално за матурата направих само 3-4 лисънинга предния ден, и не съм преписал абсолютно нищо на нито една от матурите, аз съм много доволен от резултатите.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Ето и малко прясна официална информация: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... sten_izpit
За всички специалности ли важат, защото съм изпуснал сроковете за записване на редовните сесии ?svetlio.varna написа:Ето и малко прясна официална информация: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... sten_izpit
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Какъв изпит искаш да държиш? За повечето изпити все още се приемат документиIvanoffBG написа:За всички специалности ли важат, защото съм изпуснал сроковете за записване на редовните сесии ?