А за тази половин точка, не знам дали да се радвам или да ме е яд. От една страна 5,99 звучи много по-яко, от друга страна обаче все като тръгна да я пиша и видя как 5-цата се появява първа на монитора...
Свърши се вече, край!!!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
Мерси, колегаDeschain написа:Браво на теб, оценките ти са много повече от добри, честито, колежке!:)
А за тази половин точка, не знам дали да се радвам или да ме е яд. От една страна 5,99 звучи много по-яко, от друга страна обаче все като тръгна да я пиша и видя как 5-цата се появява първа на монитора...
Свърши се вече, край!!!
аз, аз имамissoax написа:абе няма ли някой с тройка на тез матури .. всичките от 6 нагоре .. бива ли такова нещо какви студенти ще станете![]()
5.75 никак не е лоша оценка.. Edit: Промених си поста, защото тези 25 стотни ги помислих за 25 точки, моя грешка..Plchee написа:Математика
Отличен (5.75)
Български език и литература
Много добър (4.64)
и всичко това е заради тапата 27 задача с паролата дето сам я обаркал((((((((((((((((((((((( българския трябваше само да го взема
Цели 25 стотни заради една задача
Трябваше да напишеш максималния брой комбинации за парола съставена от 6,7 или 8 символа. Като различните символи, които се използват са само 2. В задачата, условието беше зададено доста по объркващо, но вече мина, няма какво да се спори..city_glam написа:Коя беше 27 зад и каква парола че не се сещам?