Както има една група във фейзбук - "Студентство - учене 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 2 седмици в годината"
Ако студентите почнат да учат редовно, заведенията в София ще фалират
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Здравей! =) Веднага ти отговарям на въпроса - можеш да се прехвърлиш догодина, разбира се! Можеш с отличен успех и трябва да си държал и изпит по литература, ако не си държал изпит по литература - то догодина можеш да държиш и пак да влезеш право.Monka. написа:Здравейте! По стечения на обстоятелствата и благодарение на това, че съм адски заблян и аз пропуснах да си подам документите за редовната сесия. Мислех, че е като миналите години до 21.06 след като вече си взел дипломата за средно образование. Такава е ситуацията. Въпросите ми са следните. Мога да вляза История на България тази година, за да не пропусна годината, но мога ли догодина да се прехвърля в ЮФ с право? И ако ли не- каква е перспективата? Какво мога да работя след като завърша и ще бъде ли доходоносно. Не съм много запознат с тази специалност. Ще се радвам на информация и помощ, тъй като отчаяно се нуждая и от двете.
Кефиш, определено. Преди много години се усещах точно като теб, изнесох се, работих и исках само СУ. Е, не си изпуснах датата за записване... Щом си решила, една дата само няма да те разколебае. Успех, Елизабет!Elizabeth_ написа:При мен е много сложно![]()
Into the endless we ride... 
Вътре си, това за момче е идеално =)lordivan написа:До сега: 26.96 (коч). Възможно е повишаване (за право).