Крайния срок е 7 юни, но все пак е възможно резултатите да бъдат качени по-рано, към края на май или началото на юни.. И да, нека спрем със спора, станалото станало, едва ли ще анулират матурите заради една задача..cruisebg написа:матурата вече е проверена, да очакваме ли резултатите до края на месеца или малко по-късно
Матура по математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Матура по математика
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
пхахахахахахах
:D то и ако това стане "ДА АНУЛИРАТ МАТУРАТА ПО МАТ."! Аз много искам да направят нещо с тази задача поне 2-3 точки да ми дадат за логиката или не знам да раздадат тия 15т на останалите задачи 
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Може ли да дедеш линк къде прочете тази информация, защото вече от няколко души чувам същото, а в интернет не можах да намеря подобно нещо.cruisebg написа:матурата вече е проверена, да очакваме ли резултатите до края на месеца или малко по-късно
Компютърни науки 1 курс
В нета няма това ми го каза една учителка 
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Щото пък баща ми го е чул по телевизията...Предполагам, че, ако са проверени, до 5-6 дни трябва да бъдат качени в интернет.
Компютърни науки 1 курс
И аз чух нещо подобно по тв-то. Но няма ли да ги изнесат заедно резултатите и за 2те матури (задължителна по БЕЛ и предмет по избор)?
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Доколкото знам предишните години ги изнесоха заедно, така че най-вероятно и тази година ще е така..Kat написа:И аз чух нещо подобно по тв-то. Но няма ли да ги изнесат заедно резултатите и за 2те матури (задължителна по БЕЛ и предмет по избор)?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Това е от бтв
Писмените работи на зрелостниците от матурата по български език и литература вече са проверени. В момента се извършва техническа обработка на резултатите. Очаква се работата по тях да приключи до средата на следващата седмица.
Писмените работи на зрелостниците от матурата по български език и литература вече са проверени. В момента се извършва техническа обработка на резултатите. Очаква се работата по тях да приключи до средата на следващата седмица.
Във вестника прочетох, че сряда щели да излязат.
Все още не е известна скалата за оценяване по БЕЛ (чудя се колко точно ще я завишат гадовете...)
Все още не е известна скалата за оценяване по БЕЛ (чудя се колко точно ще я завишат гадовете...)
дано наистина излизат в сряда, защото не мога да чакам повече, искам да знам колко имам по мат. по бел няма значение 
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
И на мен така ми казаха, ама според мен може да не е в самият ден сряда, а ОТ сряда нататък.. кой знае...може и сега сряда да излезнат дано дано =) Иначе 100% са проверени всички....Kat написа:Във вестника прочетох, че сряда щели да излязат.
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
Международни отношения, I курс
В петък ще бъдат готови обобщените резултати от всички държавни зрелостни изпити, каза пред журналисти заместник-министърът на образованието, младежта и науката Милка Коджабашиева, след изтеглянето на варианта за изпита по математика след седми клас. По думите й след сряда ще бъдат готови резултатите от матурата по български език и литература, за да могат да се видят от зрелостниците
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Благодаря за информацията. Ето и линк за проверка на оценките - http://rezultati.zamaturite.bg/cruisebg написа:В петък ще бъдат готови обобщените резултати от всички държавни зрелостни изпити, каза пред журналисти заместник-министърът на образованието, младежта и науката Милка Коджабашиева, след изтеглянето на варианта за изпита по математика след седми клас. По думите й след сряда ще бъдат готови резултатите от матурата по български език и литература, за да могат да се видят от зрелостниците
аз на втората част на матурата по мат. направих грешка и задрасках отговора и написах верния, това дали ще се счете за нарушаване на анонимността ? после разбрах че трябва да се поставя в скоби и отгоре да пишем не
cruisebg, откъде разбра за тези правила за задраскването? При нас никой нищо подобно не е казвал. Пък и спокойно, това са матури - няма за едното нищо да ти анулират работата 
П.П. ^^ Казаха някои от нас, които орисуваха n състезания и олимпиади
П.П. ^^ Казаха някои от нас, които орисуваха n състезания и олимпиади