КСК- История 2010/ 2011

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Re: КСК- История 2010/ 2011

Мнение от happyswift »

То пък студентсвото едно учене, края му се не види :lol: :lol: :lol:

Както има една група във фейзбук - "Студентство - учене 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 2 седмици в годината" :mrgreen:

Ако студентите почнат да учат редовно, заведенията в София ще фалират :lol: Българският студент заема достойна гражданска позиция, като лично дава тласък на българската икономика и спонсорира заетостта !!!!
Аватар
Elizabeth_
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Elizabeth_ »

При мен е много сложно :) С нашите съм скарана покрай това се изнесох, междувременно работя... като по някой път по 15 часа на ден.. матури... за бала последната седмица беше лудница понеже реших да си сменя всичко... Общо взето само разправии... от друга страна предпочитам сега да влезна, но не в друг университет... казала съм или СУ или нищо :lol: да интересно ще е да работя и да си поживея с малко почивка, нооо все пак предпочитам да завърша по - млада :wink: Все си мисля, че за някоя специалност ще мога да вляза... пък после ще го мисля... то мисленето вече мина, ама като съм голЕм заплес сега ще си търпя последствията... мерси много иначе за съветите ви.. все пак и аз не знам как ще се развият нещата... неизвестността обаче ми е интересна :bounce: Успех на всички, който се отнесоха сериозно към нещата и ще ходят на 14 юли :wink:
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Ами надявам се да изкараш очакваната от теб висока оценка по БЕЛ. Би ти позлужила за специалност психология, а от там, да се прехвърлиш в Социологията, ще те дели един отличен успех от първата година ( 5,50) Пък.. туко виж ти харесала повече първоначалната специалност. :)
Друг вариант- разчитай да оценките от матурите :)
Или ако знаеш добре някой език- запиши се за изпит по него :)
Или пробвай във ФЖМК, ако можеш да пишеш оригинално :)

Лично аз не ти препоръчвам да пропускаш година.. Но решението си е твое в крайна сметка :)
Monka.
В началото бе словото
Специалност: все още никаква

Мнение от Monka. »

Здравейте! По стечения на обстоятелствата и благодарение на това, че съм адски заблян и аз пропуснах да си подам документите за редовната сесия. Мислех, че е като миналите години до 21.06 след като вече си взел дипломата за средно образование. Такава е ситуацията. Въпросите ми са следните. Мога да вляза История на България тази година, за да не пропусна годината, но мога ли догодина да се прехвърля в ЮФ с право? И ако ли не- каква е перспективата? Какво мога да работя след като завърша и ще бъде ли доходоносно. Не съм много запознат с тази специалност. Ще се радвам на информация и помощ, тъй като отчаяно се нуждая и от двете.
Аватар
_Stella_
Паисий
Курс: първи

Мнение от _Stella_ »

Monka. написа:Здравейте! По стечения на обстоятелствата и благодарение на това, че съм адски заблян и аз пропуснах да си подам документите за редовната сесия. Мислех, че е като миналите години до 21.06 след като вече си взел дипломата за средно образование. Такава е ситуацията. Въпросите ми са следните. Мога да вляза История на България тази година, за да не пропусна годината, но мога ли догодина да се прехвърля в ЮФ с право? И ако ли не- каква е перспективата? Какво мога да работя след като завърша и ще бъде ли доходоносно. Не съм много запознат с тази специалност. Ще се радвам на информация и помощ, тъй като отчаяно се нуждая и от двете.
Здравей! =) Веднага ти отговарям на въпроса - можеш да се прехвърлиш догодина, разбира се! Можеш с отличен успех и трябва да си държал и изпит по литература, ако не си държал изпит по литература - то догодина можеш да държиш и пак да влезеш право. :D Ето тук можеш да се информираш за прехвърлянето, а тук за специалността история на България. =)
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.

Международни отношения, I курс
Аватар
lordivan
Пишете, о, братя
Специалност: Право

Мнение от lordivan »

До сега: 26.96 (коч). Възможно е повишаване (за право).
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Elizabeth_ написа:При мен е много сложно :)
Кефиш, определено. Преди много години се усещах точно като теб, изнесох се, работих и исках само СУ. Е, не си изпуснах датата за записване... Щом си решила, една дата само няма да те разколебае. Успех, Елизабет! :salute:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
_Stella_
Паисий

Мнение от _Stella_ »

lordivan написа:До сега: 26.96 (коч). Възможно е повишаване (за право).
Вътре си, това за момче е идеално =)
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.

Международни отношения, I курс
Аватар
svetla_KIRILOVA
В началото бе словото

Мнение от svetla_KIRILOVA »

с бал 25,35 мога ли да вляза История-редовно,и ако да на кое класиране
I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

за История не могат да се запълнят бройките , стига да имаш положителна оценка и си вътре
kableshkov
В началото бе словото

Мнение от kableshkov »

Миналата година беше пълно в Историята, но за момиче ти стига.
Сътрудник към ФСС на ФФ
PR на Студентски клуб на политолога
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Брей, как стигна до това заключение, уважаеми?
kableshkov
В началото бе словото

Мнение от kableshkov »

Опит, уважаеми, опит, а не просто остарели статистики!
Сътрудник към ФСС на ФФ
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Къде го видя този опит?Аз бях писал история като желание и можех да видя дали са запълнени местата или не, а ти сега си кандидат-студент.Как така знаеш повече от мен ? :shock:
kableshkov
В началото бе словото

Мнение от kableshkov »

И кой ти каза, че аз съм сега кандидат-студент?
Сътрудник към ФСС на ФФ
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”