Матури 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Матури 2010
В петък май последно казаха..fak написа:в понеделник
миналия петък една позната се похвали с 6 на матурата по БЕЛ. Вика, че резултатите са готови и са разпратени по инспекторатите ... 
la douleur exquise
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
Пълни глупости.fak написа:миналия петък една позната се похвали с 6 на матурата по БЕЛ. Вика, че резултатите са готови и са разпратени по инспекторатите ...
Скалата за оценките я определиха тази седмица,а в момента превръщат точките в оценки,няма как да знаеш колко имаш..
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Да, много странно как тя си знае оценката, а никой друг още не си я знае
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
Международни отношения, I курс
- TourNoir
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
ForeverGreen написа:В петък май последно казаха..fak написа:в понеделник
http://www.akademika.bg/2010/05/%D1%80% ... 0%B5-2010/
Според този сайт резултатите излизат в сряда.
Аз предлагам да залагаме - понеделник, сряда или петък
And fat boy says: "Wouldn't it be nice
if I could melt myself like ice?
Or outrun my skin and just be pure wind..."
Oh, fragile flame,
sometimes I feel the same...
if I could melt myself like ice?
Or outrun my skin and just be pure wind..."
Oh, fragile flame,
sometimes I feel the same...
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
В сряда излизат по БЕЛ оценките,а в петък от втората матура.
а в кой сайт се проверяваха? може ли да дадете линк 
П.П. сега забелязах кога съм се регнал във форума- 23 ноември в 23:23

П.П. сега забелязах кога съм се регнал във форума- 23 ноември в 23:23
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
- lordivan
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
Голям да им го набия: с всеки забавен ден за изнасяне на резултатите се пропивам, пропушвам и разкурвявам все повече и повече.
- marty_ivanova
- В началото бе словото
В "Телеграф" пишеше вчера,че оценките се качват на сайта и по БЕЛ ще излязат на 2-ри (сряда),за втората матура пишеше до 7-ми... ще чакаме срядата..
-
Ivan Stanchev
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Абе , квот такова.Истината е, че няма как да си промениш резултатът и да го знаеш.Казвам го като човек, явявал се 3пъти на SAT, 2 пъти на SAT II, 2 пъти на TOEFL.
По цели нощи се въртят някакви схеми в главата ми, кое не съм отговорил, кое ми е грешно, минимум какво ще изкарам, и разбрах, че се самонаказвам.Имаите предвид, че на гореспоменатитте изпити не казват отговорите след края и хората спорят със седмици по форумите кой отговор е верен.
Тука поне знам, че имам 63/70 по БЕЛ и 64/70 АНГЛ език и реално би трябвало да имам м/у 5.70 и 5.90 и на 2-те, а мене ме устройва 5.50 СРЕДНО от 2-те, за да си изпълня условието за Англия, така че не може да се каже, че чак толкова умирам да си видя резултата
По цели нощи се въртят някакви схеми в главата ми, кое не съм отговорил, кое ми е грешно, минимум какво ще изкарам, и разбрах, че се самонаказвам.Имаите предвид, че на гореспоменатитте изпити не казват отговорите след края и хората спорят със седмици по форумите кой отговор е верен.
Тука поне знам, че имам 63/70 по БЕЛ и 64/70 АНГЛ език и реално би трябвало да имам м/у 5.70 и 5.90 и на 2-те, а мене ме устройва 5.50 СРЕДНО от 2-те, за да си изпълня условието за Англия, така че не може да се каже, че чак толкова умирам да си видя резултата
Ти на още някакъв изпит по английски не си ли ходилIvan Stanchev написа:Абе , квот такова.Истината е, че няма как да си промениш резултатът и да го знаеш.Казвам го като човек, явявал се 3пъти на SAT, 2 пъти на SAT II, 2 пъти на TOEFL.
вече са по училищата, едно момиче ми се похвали с 6-ца... чакаме да ги качат само : )
да бе
стига с тия тъпи слухове