Колкото до пристрастността - да, пристрастна съм, нормално. Всеки си е за неговия човек. И аз съм за моя. И не се и съмнявам, че накрая ако се опре до "двубой" между Николета и Богдана, Богдана ще спечели с голяма преднина, понеже Николета просто пее много хубаво, а Богдана пее много хубаво и има трогателна история. Това и без да съм врачка го виждам. Но аз лично и останалите, които я подкрепят, искаме тя да покаже целия си потенциал и да си тръгне като победител - за нас и за себе си. А това значи - да изпее песен, която я вълнува нея лично и която ще покаже на какво всъщност е способна. А тя е способна на страшно много и то без школовка на гласа. Не ми се мисли какво ще става след като вземе повече уроци. Но ние просто си нищим въпрос, който в крайна сметка ще се реши от публиката, ще поживеем и ще видим.
България търси талант
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Re: България търси талант
Ами аз гледах въпросното шоу на живо и не знам как е изглеждало на екрана, ама това, дето го направи Федята не беше нищо особено. Аз лично се уморих да го преследвам с поглед сред 20-те души на сцената като се има предвид, че той се различаваше от тях основно по дрехи, не и по движения. Да, интересно беше като групово изпълнение. В което той е просто един човек от танцьорите, които не му отстъпваха с нищо. Много лоша идея да се яви с изпълнение, с което не могат да изпъкнат неговите лични качества. То си и пролича. Той не се яви с програма, изготвена, за да победи, а с такава в памет на Майкъл Джексън. Което беше хубаво, НО не за шоу, в което се състезаваш за себе си.
Колкото до пристрастността - да, пристрастна съм, нормално. Всеки си е за неговия човек. И аз съм за моя. И не се и съмнявам, че накрая ако се опре до "двубой" между Николета и Богдана, Богдана ще спечели с голяма преднина, понеже Николета просто пее много хубаво, а Богдана пее много хубаво и има трогателна история. Това и без да съм врачка го виждам. Но аз лично и останалите, които я подкрепят, искаме тя да покаже целия си потенциал и да си тръгне като победител - за нас и за себе си. А това значи - да изпее песен, която я вълнува нея лично и която ще покаже на какво всъщност е способна. А тя е способна на страшно много и то без школовка на гласа. Не ми се мисли какво ще става след като вземе повече уроци. Но ние просто си нищим въпрос, който в крайна сметка ще се реши от публиката, ще поживеем и ще видим.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Еми то готиното на танца беше точно масовките, ти ако танцуваш трилър сам...ще е доста станно. Иначе в сравнение с кастинга ролята на Федя в танца не беше толкова голяма, но определено не мога да се съглася, че не се е забелявала.
А за Богдана...не я споменах, защото има проблем, а просто защото ми допадна адски много като гласови възможности.
Примерно Бочели никога не ми е бил кой знае какъв голям любимец, въпреки че безкрайно го уважавам.
А за Богдана...не я споменах, защото има проблем, а просто защото ми допадна адски много като гласови възможности.
Примерно Бочели никога не ми е бил кой знае какъв голям любимец, въпреки че безкрайно го уважавам.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, какви бяха тия Street Dust? Днес ги загледах, еееееее!
Браво, браво, много готини! Просто трябва да продължат напред.
И хлапетиите пеят страхотно, бе! Гледала съм общо 3 предавания, в 2 от тях имаше деца с невероятни гласове. Жалко, че предстои да мутират.
И хлапетиите пеят страхотно, бе! Гледала съм общо 3 предавания, в 2 от тях имаше деца с невероятни гласове. Жалко, че предстои да мутират.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
Аз не се и съмнявам, че ти не взимаш предвид нейното състояние. А за гласа вече си е въпрос на вкус кое ще ти допадне повече.
На мен тембърът на Николета ми харесва повече, по-интересен е някак, по-"мек", ако мога така да се изразя. Макар че Богдана пее страхотно, няма съмнение. Обаче за множеството лелки и баби, дето бършат сополи и пускат СМС след СМС, все си мисля, че личната трагедия ще изиграе решаващата роля, а не това кой какво и как пее. Абе все едно, шоуто е готино, без значение кой ще спечели - сигурна съм, че ще си го заслужава. Аз лично си мисля, че който е стигнал до финал - вече е победител, това си е голям старт, а по такива предавания обикновено няма кой знае какво значение кой печели, понякога по-рано отпадналите имат по-голям успех от победителите. Въпросът е само за парите, че ги взима първият. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628

-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Няма да видим X-r@y на полуфиналите.
Затова и продуцентът ги пусна и двамата участника.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Сигурен ли си? Значи те са били отпадналите подари лични причини - много жалко. Ама сигурен ли си?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
При условие, че момчето, което свири на гъдулка ми е съученик, няма как да бъда по-сигурен.
А това, че са се отказали по лични причини как го разбра?
Всъщност причините съвсем не са лични.
Ама айде няма да издавам информация от кухнята. 
А това, че са се отказали по лични причини как го разбра?
Всъщност причините съвсем не са лични.
- Of course not!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми така казаха вчера. Айде кажи деееее! Кажи, кажи, кажи! Моля - поне на ЛС 
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
И аз искам да знам, ако може и на мене едно ЛС. Относно поредния полуфинал фаворити са ми Стийт Дъст, тия момчета са уникални просто, но танца им на Супер Марио къртеше мивки
Кефят ме много също и тетевенските самодиви, Джоана-мулатката и малката певица-варненка
Като птичка в небесата 
- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
Аз прочетох "Бавария търси талант", а то какво било

It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, какво сега? Богдана спечели напук на моите предсказания, че няма да е певец.
Ми супер, радвам се за нея, заслужена победа.
Според мен нямаше човек, от тези 11 финалисти, който да не заслужаваше да победи всъщност.
Ми супер, радвам се за нея, заслужена победа.
Според мен нямаше човек, от тези 11 финалисти, който да не заслужаваше да победи всъщност.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Не отпаднаха, а се отказаха, защото им предложиха заробващ договор. Чак се учудих, че въобще е законен. Жалко, но какво да се прави. Сега поне са свободни.FloWersOfEviL написа:Сигурен ли си? Значи те са били отпадналите подари лични причини - много жалко. Ама сигурен ли си?
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, той Кемъл ми го каза това на лична 
Само се не ми е ясно какво общо имат България търси талант с продуцентската компания и защо едното да пречи на другото.
Само се не ми е ясно какво общо имат България търси талант с продуцентската компания и защо едното да пречи на другото.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Моите абсолютни фаворити - Стрийт Дъст, ако още не е станало ясно - не се класираха в тройката изобщо.
Другите пък останаха трети (Ефект). Номерът с прахосмукачката под звуците на култовата песен на Куин ме спечели мнооооого сериозно. Страшно добри са, но при Стрийт Дъст я има и закачката, има и мисъл, има и талант. Просто ми бяха по-интересни и може да се каже, че май само заради тях гледах шоуто (колкото го гледах, де
).
Колкото до първите две места... не смятам, че бяха незаслужени, но вярвам, че субективния фактор надделя сериозно при вота. Както и да е, де - радвам се за Богдана, заслужава да получи подобен шанс.
Колкото до първите две места... не смятам, че бяха незаслужени, но вярвам, че субективния фактор надделя сериозно при вота. Както и да е, де - радвам се за Богдана, заслужава да получи подобен шанс.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Еми мойте си фаворити пък, Дъ Сентър, също останаха извън тройката... а бяха толкова добри.
Ама нямаше съспенс на тоя финал. То беше ясно, че Богдана ще спечели. Не че не го заслужаваше. Но те всички заслужаваха, пък се знаеше, просто беше ясно, че ще е тя...
Ама нямаше съспенс на тоя финал. То беше ясно, че Богдана ще спечели. Не че не го заслужаваше. Но те всички заслужаваха, пък се знаеше, просто беше ясно, че ще е тя...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.