21ви май, ако е от София, 20ти май, ако е от страната. Аз отивам утре. (: Колко е яко само един изпит да ти е останал!angeloff написа:А до кога е записването за редовния изпит?![]()
Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2010
Everyone is king when there's no one left to pawn
- summer_f_
- Пишете, о, братя
ммм аз имам още 4...
Двата са държавни де
Двата са държавни де
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Привет
Включвам се с инфо за онлайн кандидатстването. Явих на предварителния по журналистика, като тогава се записах през сайта, не успях да отида до ректората. Беше супер лесно, бързо и удобно. Затова реших и за редовния да се възползвам от "удобната" услуга , но уви... Ако и на вас при въвеждане на егн в системата не ви разрешава да продължите, проблемът не е във вашия монитор
Днес звънях и ми казаха, че "за съжаление" е трябвало още през март, когато се записвам за изпита през сайта, да съм била платила и записала се и за този изпит. Просто така била програмирана системата- не може на два изпита с едно егн, по различно време. Така че ако някой се е записал веднъж и разчита в последния момент на онлайн екстрата- сори, ама ще трябва да се разходим до ректората. Айде лека от мен 
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз днес се записах онлайн. Остава само да си принтна входящия номер.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Дано всички сме се записали за редовния, тъй като крайният срок за записване /поне за тези от провинцията/ бил до днес.
Дори за класирането жената ми каза, че два дни преди обявения в сайта ден трябва да се запишем. И като й споменах колко се забавиха изпитите първия път, тя ме успокои, че този път няма да се бавят, тъй като тогава имало празници и т.н. Е, то пък сега има лятна ваканция.

You can never go too far...
- Etien
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Само да попитам - в петък(21-ви) ще има ли записване за изпита ? Благодаря предварително
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
Ъъъъ, аз днеска ходих в бюрото, жената нямала "картончета" (сещате се, от онези с входящия номер) и формуляри, чакала да й пратят от Варна и ме отложи за утре. Кхъ. Аре да не е само до днес срока, че изгорЕх. xDsteli написа:Дано всички сме се записали за редовния, тъй като крайният срок за записване /поне за тези от провинцията/ бил до днес.Дори за класирането жената ми каза, че два дни преди обявения в сайта ден трябва да се запишем. И като й споменах колко се забавиха изпитите първия път, тя ме успокои, че този път няма да се бавят, тъй като тогава имало празници и т.н. Е, то пък сега има лятна ваканция.
![]()
Everyone is king when there's no one left to pawn
Ъх, лошо. Днес сутринта се обаждахме там и казаха до днес. Ама ако си от София няма проблем - тогава мисля, че е до 21.
Но пък тя щеше да каже, едва ли ще те прецака така. 
- vladiboy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
Записването онлайн няма ли да свърши работа?
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Aко до обяд работата не стане, не се бави, а попълни онлайн формуляра, защото услугата е активна до 17:00 часа на 21.05.2010 г.
- Ghost____rider
- В началото бе словото
Какви пари трябваха за записването за редовния изпит , че утре ще ходя ,а и какви документи ? Мерси предвалрително
Доброто може да надделее злото САМО със средствата на самото зло и САМО в неговата среда.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Пак повтарям: няма предварителен или редовен. Тази година всичките са с еднакъв статут. О тук следва, че парите за всички изпити са едни и същи = 30 лева + 2 лева за документи + още 1.50 за банков трансфер.
Компютърни науки 1 курс
Да де, да де! Няма предварителен и редовен, а втора и трета изпитна сесия. Така ми каза и жената в бюрото за подаване на документи. Но честно казано не откривам разликата.
Така или иначе за класиране ще използваме оценката, която е по-висока.