Уроци по философия
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
LogosBG
- В началото бе словото
Уроци по философия
Не знам дали тук е редно да поствам тази тема, но бих помолил някой да ми препоръча добър преподавател по философия, който би могъл да ме подготви за изпита в СУ. Надявам се, че ако има хора с подобна информация ще я споделят
Благодаря предварително!
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Re: Уроци по философия
Не си ли малко закъснял?
До 10 юли има по-малко от два месеца. Преди няколко години давах уроци на едно момче, което влезе, но за два месеца, едва ли някой би ти гарантирал, че може да те вкара. Е, зависи и от нивото ти на самоподготовка до настоящия момент, както и от това, колко сериозно ти е преподавано в училище. И все пак... два месеца...
Навремето имаше интензивен курс към самия Университет, който траеше няколко дни и се провеждаше непосредствено преди изпита. Най-добре е да провериш дали още има такива курсове и (ако има) да се запишеш!
-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
Е къв па е тоя изпит, за който не можеш да се подготвиш за 2 месеца?
- Dedalus
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ходих на кандидат-студентския курс по Философия началото на април за предварителния изпит ,като преди това редовно посещавах Столичната и Народната библиотека и като цяло на курса ти дават обща информация с малки подробности и правите разни логически задачи,пробен изпит с есе и т.н..По важно е да се научиш да пишеш правилно есе ,като то е различно от това на матурата по философия. 
"Et ignotas animum dimittit in artes"
Into the endless we ride...