BG Volley
Модератори: ники, Methuselah
BG Volley
Hei, njama li fenove na BG-volleyball-a v tozi universitet? Ako ima -don't be shy, ami drasnete po njakoi red da se znae, e vi ima
I'd rather sink than swim If I can't go on water
-
Гост
AS HAPPY AS CAN BE
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ne sum sama! Super, nai-nakraja njakoi, koito su6to da obi4a tozi sport :lol:Ina4e kak 6te izdurja 5 godini .... Po edno vreme si mislih, 4e samo onezi invalidi -futbolistite-imat fenove
No javno v SY me 4akat iznenadi, nadjavam se-prijatni 
-
Гост
Re: AS HAPPY AS CAN BE
nema se pua6i6...BG volley ruleZ...bijou написа:URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANe sum sama! Super, nai-nakraja njakoi, koito su6to da obi4a tozi sport :lol:Ina4e kak 6te izdurja 5 godini .... Po edno vreme si mislih, 4e samo onezi invalidi -futbolistite-imat fenove
No javno v SY me 4akat iznenadi, nadjavam se-prijatni
- Anislav
- В началото бе словото
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
i az sam fen na volejbola
taq godina pravihme u4ili6ten turnir m/u 10,11 i 12 klas .. za jalost padnahme na finala
.. ina4e gledam samo nacionalniq otbor i to po tv-to, za6toto vyv Veliko Tyrnovo 4ovek nqma golqm izbor
.. ama se 4udq dali v SU da ne se pi6a na pluvane, 4e me e strah da ne porastna o6te

bulbuk , bulbuk
Hah, ami ako se zapi6e6 pluvane ima goljama verojatnost da se davime zaedno po baseinite na 4ti kilometur
Dotogava 6te vikam za na6ite mom4eta na evrokvalifikaciite v Dvoreca, gledaite samo kak pomitame vsi4ko po putja si lum evrofinalite
Dotogava 6te vikam za na6ite mom4eta na evrokvalifikaciite v Dvoreca, gledaite samo kak pomitame vsi4ko po putja si lum evrofinalite
as far as I know
Ami...4ti kilometur e na edna spirka (5 min pe6a) ot hotel Pliska, ima udoben transport ot rektorata i vuob6te njama problemi s razpolojenieto na baseina.
Ot druga strana az su6to ne sum najasno kak stojat ne6tata s materialnata baza, no se nadjavam da e priemliva. Ako ne se luja ima ocenki po sport(toest 6te trjabva da porivame normativi), no mai samo na kroul i grub. Ne znam oba4e koga i kak 6te stane zapisvaneto za otdelnite sportove - moje bi v na4aloto na godinata.Ami....neznam dokolko ti pomognah, no i na men sa mi malko mugla tezi podrobnosti 
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
-
Гост
te4e, vsi4ko te4e...
Imam njakakuv spomen ot spravo4nika, 4e mai e baseina na Akadenik(to si e i po-logi4no), no ne sum 100% sigurna. Ina4e az sum si za baseina na ludnicata 
- Maria Kircheva
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: te4e, vsi4ko te4e...
Oh,Oh. bijou, bijou!
Nali ti razqsnih vsi4ko okolo sporta!Inai-ve4e pluvaneto.
Kogato otide6 v Sofiq v na4aloto na godinata zapisva6 sport kato izboren predmet.Dava ti kredit i ocenka za stipendiq.Trenirovkite sa na stadion "Akademik",a 4asovete i treniorite-po tvoi izbor.
A, i zadyljitelno trqbva da ima6 6apka za pluvane, o4ila, japanki,havliii....Banskiq ne sym 4uvala da e zadyljitelen.
Nali ti razqsnih vsi4ko okolo sporta!Inai-ve4e pluvaneto.
Kogato otide6 v Sofiq v na4aloto na godinata zapisva6 sport kato izboren predmet.Dava ti kredit i ocenka za stipendiq.Trenirovkite sa na stadion "Akademik",a 4asovete i treniorite-po tvoi izbor.
A, i zadyljitelno trqbva da ima6 6apka za pluvane, o4ila, japanki,havliii....Banskiq ne sym 4uvala da e zadyljitelen.
- Maria Kircheva
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Materialnata baza bila dobra....E dokolko 6te vidim.Vodata bila 4ista i gore-dolu topla (brat mi sledva v SU i trenira pluvane).No, bijou ,nas ni6to ne moje da ni upla6i sled "Primorski", nali?? 
- Maria Kircheva
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Mejdu drugoto kakvo 6te kajete za Volleyball-a.Dogodina otnovo 6te igraem v Ligata tozi pyt sre6tu Kuba, Ispaniq i Italiq.Nai-mnogo me pritesnqva Italiq.
Kuba dokazahme,4e mojem da q biem prez 2003, a Ispaniq ne sym 4uvala da e supersila.Oba4e Italy si e drugo ne6to.Lo6oto e, 4e se klasira samo pyrviqt v grupata.Dali imame 6ansove?
Kuba dokazahme,4e mojem da q biem prez 2003, a Ispaniq ne sym 4uvala da e supersila.Oba4e Italy si e drugo ne6to.Lo6oto e, 4e se klasira samo pyrviqt v grupata.Dali imame 6ansove?