Стипендии 2009/2010
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Marietcheto
- В началото бе словото
Re: Стипендии 2009/2010
Ааа как ме зарадвахте с тая новинааа 
- Chapelain
- В началото бе словото
- Специалност: Арабистика
- Курс: първи
Колеги, въпрос. Възможно ли е да ги изплащат първо на някои специалности, а после на други или нещо такова...защото още нищо не е "пристигнало"
при мен и даже се чудех дали не съм объркал IBAN-a на сметката?
Love, in the best case scenario, endures only a lifetime. Diamonds, on the other hand, last forever
.
-
paradis_artificiels
- В началото бе словото
Това ми се струва малко вероятно - изплащат стипендиите на всички специалности по едно и също време - не знам как стои въпросът със социалните например. Ако е редовна, трябваше да си я получил. Трябва да отидеш в паричен салон и да видиш как стоят нещата. Ако за пръв път получаваш, те са ти извадили автоматично карта на ПИБ, независимо дали си оставил номер на сметка. При мен беше така с европейските - дадох им една сметка, те ми превеждаха на сметката за редовните. Малко объркано стана.
Провери в паричен!
- protuberance
- В началото бе словото
Февруари е към зимния, летен изплащат за март, април, май, юни и юли - т.е. сега като са платили за март и април няма да е лошо към 20 май да преведат още една 
- Chapelain
- В началото бе словото
егаси обърквацията. 10хparadis_artificiels написа:Това ми се струва малко вероятно - изплащат стипендиите на всички специалности по едно и също време - не знам как стои въпросът със социалните например. Ако е редовна, трябваше да си я получил. Трябва да отидеш в паричен салон и да видиш как стоят нещата. Ако за пръв път получаваш, те са ти извадили автоматично карта на ПИБ, независимо дали си оставил номер на сметка. При мен беше така с европейските - дадох им една сметка, те ми превеждаха на сметката за редовните. Малко объркано стана.Провери в паричен!
Love, in the best case scenario, endures only a lifetime. Diamonds, on the other hand, last forever
.
- kirova_
- В началото бе словото
- Специалност: Японистика
Я кажете сериозно,има ли преведени някакви стипендии вече?
Японистика 2-ри курс
-Кой път да поема от тук?- попита Алиса.
-Зависи къде искаш да стигнеш- отговори Усмихващият се котарак.
-Няма значение - отвърна Алиса.
-Товага няма значение и кой път ще поемеш- усмихна се загадъчно Котаракът
-Кой път да поема от тук?- попита Алиса.
-Зависи къде искаш да стигнеш- отговори Усмихващият се котарак.
-Няма значение - отвърна Алиса.
-Товага няма значение и кой път ще поемеш- усмихна се загадъчно Котаракът
-
Ani..
- В началото бе словото
- Специалност: География и Биология
- Курс: трети
Супер! Много съм доволна, идват точно на време паричките 
-
The Darkness Within
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
Аз за пръв път взимам стипендия, но сама си открих сметка в ПИБ, дадох IBAN-а като си подавах документите и парите ми са преведени на тази сметка. Не са ми откривали новаparadis_artificiels написа:Това ми се струва малко вероятно - изплащат стипендиите на всички специалности по едно и също време - не знам как стои въпросът със социалните например. Ако е редовна, трябваше да си я получил. Трябва да отидеш в паричен салон и да видиш как стоят нещата. Ако за пръв път получаваш, те са ти извадили автоматично карта на ПИБ, независимо дали си оставил номер на сметка. При мен беше така с европейските - дадох им една сметка, те ми превеждаха на сметката за редовните. Малко объркано стана.Провери в паричен!
Наистина най-добре да се провери в паричен салон какво е станало.
- Chapelain
- В началото бе словото
.
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Какво беше станало?
Зашото и аз сега за пръв път взимам стипендия и всичко си беше наред ( сама си изкарах картата)
Зашото и аз сега за пръв път взимам стипендия и всичко си беше наред ( сама си изкарах картата)
- Chapelain
- В началото бе словото
Еми, sonrisa, получи се това в общи линии, че си извадих карта в ПИБ още през април и съм абе 99% сигурен, че написах IBAN-а й в молбата за стипендии
.
Представи лепкавия ужаса който се плъзна по гърба ми, когато тук написахте, че има стипендии а в картата 0.00 лв.
. Притесних се разбира се, че нещо съм объркал цифрите и парите са били пуснати на друга сметка.
Както и да е - оказа се, че от СУ са ми направили втора карта в ПИБ
, незнайно защо...Вариант 1: Паметта ме лъже че не съм им дал IBAN-a . Вариант 2: Нещо не сме се разбрали и те са ми направил втора сметка. Абе, подозирам че вината може да е в моята разсеяност
.
Представи лепкавия ужаса който се плъзна по гърба ми, когато тук написахте, че има стипендии а в картата 0.00 лв.
Както и да е - оказа се, че от СУ са ми направили втора карта в ПИБ
.
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не е твоя - лелките блеят. И на мен щяха да ми изкарат друга карта, въпреки, че бях зачертала, че не искам, но аз и казах и тя ме накра да си напиша IBAN-а на самата молба за държавните стипендии 
- Chapelain
- В началото бе словото
А те са шматки тотални. Като се записвах през лятото и бях на гишетата им си помислих, "За пръв път виждам, човек на когото давам толкова много пари, а той е толкова намръщен". Абе
мина и това - сега да се надяваме, че ще ставаме все по-богати и по-богати с идущите седмици 
.
- wetdread
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
- Обратна връзка:
грешката е тяхна, аз въведох коректен IBAN и на молбата за държавна стипендия, отбелязох, че не желая да ми се издава нова карта, поставих въпроса в паричния салон, там ме увериха, че ще зачетат молбата ми и въпреки всичко са ми издали нова карта и аз изпаднах в ситуацията да се чудя защо на колегите са им превели 180лв, а при мен няма нищо, та ходих да проверявам в ПИБ и оттам ме пратиха в клона им до парламента да си получа новата карта, която ми е напълно излишна.. какво да кажа повече - бюрокрация
Намери си работа, която ти харесва и никога няма да ти се налага да работиш..